Junior utvecklare till Consafe Logistics

Junior utvecklare till Consafe Logistics

Här är tjänsten som får dig som junior utvecklare att blomstra. Klyschigt? Ja, men sant! Consafe Logistics värnar om junior kompetens och förstår att du som ny i branschen kanske inte kan allt.. än! Men har du drivet och talangen? Då har Consafe Logistics verktygen som får dig att växa - låter det som en bra deal? Ansök nedan!

Information om uppdraget

I World Trade Center i Lund ligger Consafe Logistics. Här är högt i tak både bildligt och bokstavligt. Egna initiativ och idéer uppmuntras dagligen vare sig det rör arbetet eller utanför, är du exempelvis bra på pingis eller golf? Utmana dina kollegor på lunchen eller gå all-in i den årliga turneringen!

Academic Work söker för Consafe Logistics räkning en junior mjukvaruutvecklare till deras kundorganisation. Som junior är du i trygga händer då du kommer få en dedikerad mentor och ett helt team runt dig som stöttning! Kollegorna i teamet är alltifrån lösningsarkitekter, applikationskonsulter och givetvis - utvecklare! Här skapas kundanpassade lösningar baserade på deras WMS produkt för kunder i hela världen. Du är mer än välkommen att hänga med applikationskonsulterna på deras resor, ju bättre du förstår kunden desto bättre design- och kravspecifikationer kan göras! Teamet du kommer att tillhöra har kunder i Europa, Kina, Australien och USA - en resa i kvartalet till världens olika hörn är vad som kan förväntas i rollen.

Din närmsta chef är noga med löpande uppföljningar med varje individ, involvera alla så mycket som möjligt i beslut som tas och värderar transparens. Som utvecklare på Consafe Logistics har du många olika karriärmöjligheter framöver. Consafe Logistics växer stabilt och konstant, vilket således innebär att även mjukvaruavdelningen kommer att växa med organisationen.

Arbetsuppgifter
 • Utveckla i C
 • Kravnedbrytning och designspecifikationer efter kundernas önskemål
 • Skriva kreativa lösningar som ger värde till kunderna men också kan implementeras för standardprodukten - var inte rädd för att komma med förslag!
 • Databashantering, köra C-Unity tester och debugga kod
Vi söker dig som
 • Har relevant eftergymnasial utbildning inom IT/teknik
 • Varit i kontakt med C-utveckling
 • Har kunskap av databashantering, Oracle eller SQL
 • Rört dig i linuxmiljö
 • Är obehindrad i svenska, i tal såväl som skrift.
Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet som C-utvecklare, samt om du har arbetat på ett lager och har förståelse för flödena i ett lager.

Som person är du självgående, problemlösningsfokuserad, mån om goda samarbeten och initativtagande.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Lund, smidigt beläget för pendlare vid motorvägen E22an.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Consafe Logistics önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Consafe Logistics är en av Europas ledande leverantörer av logistiklösningar. Consafe Logistics konstruerar, utvecklar och implementerar lösningar för alla branscher. Consafe Logistics har 370 anställda och hjälper kunder i över 30 länder över hela världen.