Junior utvecklare som vill jobba med nyutveckling på Axis Communications

Junior utvecklare som vill jobba med nyutveckling på Axis Communications

Är du junior utvecklare som vill bli ännu vassare inom programmering? Vill du göra detta med ett korsfunktionellt, seniort team och ett tydligt mentorskap hos innovativa Axis? Då kan du sluta leta för du har hittat rätt tjänst!

Information om uppdraget

Hos Axis Communications i Lund uppmanar man till innovativa lösningar och ligger i framkanten av utveckling inom nätverksbaserad kameraövervakning. Nu växer avdelningen där man arbetar med nyutveckling av videorelaterade produkter. Utifrån detta söker nu Axis via Academic Work en junior utvecklare med stor passion för utveckling.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Avdelningen arbetar med nyutveckling av videoanalyslösningar, som är specifikt riktade mot detaljhandeln med målet att få en bättre förståelse för deras kunders beteende och rådande trender. Mjukvaran kan användas till flera olika områden, såsom analys av köer, igenkänning av ålder och dylikt. I din roll som junior utvecklare kommer du att sitta i ett team på 15 personer med seniora korsfunktionella utvecklare. Det kommer därför finnas stor möjlighet att utvecklas och ta hjälp av erfarna kollegor.

Du kommer till exempel att:
 • Jobba med nyutveckling av produkterna samt uppgradera befintlig kod
 • Unitesta din egna kod
 • Hålla i releaser för nya features
Det som är en stor fördel för dig som junior utvecklare är att du kommer få en mentor som säkerställer att du kommer in i gruppen, introducerar dig för teknikerna man använder samt produkterna som du kommer utveckla. Mentorn utses genom individuell anpassning och personen kommer även se till att du utvecklar ditt kontaktnät på Axis och ger tips och råd hur det är att jobba i teamet och de olika cheferna. Teknologin man jobbar med på Axis är världsledande och inom retailbranschen som är väldigt framåtgående. Kunden beskriver teknologin som den främsta artificiella kompetensen som finns och en bra möjlighet att utvecklas enormt som utvecklare. Alltså perfekt för dig som precis kommit ut i arbetslivet!

Vi söker dig som

Axis jobbar med flera utvecklingsspråk och vi söker dig som gärna utvecklar både på fritid och professionellt och är öppen för att lära dig fler språk. Hos Axis gillar man att prata nya tekniker och lösningar så detta gör du gärna i fikarummet. Vidare råder det en ödmjuk och öppen stämning, så vi ser att du gärna hjälper andra och inte räds för att fråga om hjälp av mer erfarna kollegor.

Vi ser att du
 • är nyutexaminerad högskole- eller civilingenjör
 • har kunskap i C, javascript, python eller php
 • har kunskap av SQL
Det är meriterande om du

* kommit i kontakt med Gitt/Garett tidigare

Som person har du ett brinnande intresse för utveckling, där språket inte är det viktigaste utan viljan att lära. Vi tror att du ser positivt på en utmanande uppgift och tar dig an denna med ambition och en lösningsfokuserad inställning. Vidare är det ett socialt team med högt i tak och det kräver en person som vågar ta för sig i Stand up möten och som kan presentera sina projekt. Då det är ett litet team i en föränderlig värld så kan ibland planeringen kastas om ganska snabbt, man måste därför vara flexibel som person och se positivt på dessa förändringar.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Lund, Ideon
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axis Communications är marknadsledande inom nätverksvideo och en drivande kraft i skiftet från analog till digital videoövervakning, vilket gör en tryggare, smartare och säkrare värld möjlig. Axis erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer som inkluderar produkter och lösningar baserade på innovativa och öppna teknikplattformar.

Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. På Axis får du möjligheten att bygga ditt nätverk för framtiden. Axis samlar duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål att vara nummer ett. Kom in i gemenskapen och bidra med just din kunskap!