Junior testutvecklare till Axis Communications!

Junior testutvecklare till Axis Communications!

För två år sedan började jag som testare hos Axis Communication och arbetar idag som testledare för ett mindre team inom mjukvarutestning. Det var mitt första jobb efter examen som högskoleingenjör datateknik och jag såg och ser stor utvecklingspotential på Axis. Jag ville först bli utvecklare och hade inte koll på vad test var, jag tyckte bara det var kul att programmera! Som testare får jag göra det jag alltid ville jobba med - problemlösning! Man får även skriva kod från grunden och arbeta med automatisering av test om man vill gå den riktningen. Finns en öppenhet och ärlighet hos Axis - man kan ta sig i den riktningen man vill! Man märker att många är drivna och det finns ett ingenjörsmässigt tankesätt här.

Carl Lind, testledare Axis Communication

Information om uppdraget

Tänk att få jobba i ett Axis Communications i miniformat, få ha ett finger med i hela utvecklingskedjan från att prototyp utvecklas, till att färdig produkt implementeras. Detta samtidigt som du utmanas tekniskt med likasinnade kollegor och får ett personligt bollplank i din mentor. En grymt spännande tjänst som du kan söka redan idag!

Du erbjuds

I utbyte mot ditt engagemang och din kompetens erbjuder vi dig en chans att arbeta på en världsledande global organisation med väldigt goda utvecklingsmöjligheter. Axis är inte bara världskända för sina fantastiska kameror och alla tillhörande tekniska aspekter, de har även kända för att ha en stark företagskultur där man ser till att bjuda på frukost, ordnar fester, föreläsningar och mycket mer kul för att alla anställda ska trivas så bra som möjligt.
Utöver att arbeta nära din närmsta chef och kollegor så kommer du också att bli tilldelad en mentor som under den första tiden personligen kommer hjälpa dig i din utveckling för att du ska få de bästa förutsättningarna som möjligt för att utvecklas. På Axis värnar man om innovation och kreativitet och man är noga med att allas idéer och tankar får höras, oavsett hur senior eller junior man är.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om [vårt konsulterbjudande]( Heltid: https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Du kommer få veta vad som ska testas men HUR produkten ska testas, det är upp till dig med kollegor att lista ut! Du kommer att följa produktens resa från prototyp till färdig produkt och hur väl resultatet blir är mycket upp till hur väl du har lyckats säkerställa produktens kvalitet!

arbeta agilt i ett utvecklingsteam med kunniga och trevliga kollegor, där utveckling och test bedrivs parallellt.

I testarbetet ingår bland annat planering av tester, test- och testdatadesign, exekvering och uppföljning av tester.

Strategiskt jobbar du tillsammans med andra testare och utvecklare för att ständigt förbättra tekniker och metoder.

Vi söker dig som

Vi söker helt enkelt dig som är en fena på problemlösning och för att kunna utvecklas i rollen och trivas i teamet behöver du ha kompetens och intresse för programmering. När de flesta hör test kan man tänka på ett ensidigt arbete, men detta är långt ifrån ensidigt då du behöver trivas och triggas av föränderliga uppgifter och gå igång på att testa nya tekniker - problemlösning!

Vi söker dig som har:
 • Goda programmeringskunskaper (Java, C# eller Python, Git)
 • Flytande i både svenska och engelska i tal och skrift
 • Ingenjörsexamen inom relevant IT-område då tjänsten stället höga krav på djupt logiskt tänk
 • Erfarenhet av test
Det ses som meriterande om du:
 • Har erfarenhet av att utveckla script för att underlätta testning.
 • Kan berätta om eller visa upp egna projekt då detta är något vi finner högst intressant.
Som person är du:
 • Problemlösande
 • Flexibel
 • Ansvarstagande
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Lund, Ideon
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis Communications önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axis Communications är inte bara ett företag, Axis är en kultur, ett sätt att leva. Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Vi tillåter och uppmuntrar våra anställda till självständigt tänkande - vi lever efter våra värderingar: Act as one, Always open och Think big! Läs mer om hur det är att arbeta på Axis här!