Junior projektledare till Modity Energy Trading

Junior projektledare till Modity Energy Trading

Bli en del av det växande bolaget Modity Energy Trading - som börjar bli så pass många att de inte får plats i sina gamla lokaler. Är du student och vill projektleda flytten? - läs mer nedan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior projektledare på deltid till Modity, energihandelsbolaget som riktar sig mot energibolag, producenter och industri. Modity är beläget i centrala Lund och vi letar nu efter en person till deras "flytt-team" som kommer att driva projektet för flytten av kontoret.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Moditys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Modity. Den här tjänsten kommer att vara på deltid, ca 1-2 dagar i veckan och löpa 6 månader initialt. Under januari och februari 2020 är arbetsbelastningen något högre än resterande period vilket innebär att du behöver vara flexibel utöver dessa 1-2 dagar i veckan.

Arbetsuppgifter
 • Driva projektet för flytten av kontoret
 • Delta i förstudiefasen tillsammans med refernsgruppen
 • Koordinera och ha kontakt med leverantörer och arkitekt för exempelvis beställning av möbler, material m.m.
 • Se till så att kostnadsbilden för flytten hålls i samråd med teamet
Ju mer bekväm du blir i rollen och allt eftersom arbetet fortskrider, desto större ansvar kommer du kunna ta. På sikt kan andra arbetsuppgifter tillkomma.

Vi söker dig som
 • Studerar projektledning, Service Management, Ekonomi eller liknande
 • Är obehindrad i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Har god skriftlig och verbal kommunikativ förmåga
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med projektledning.

Karaktärsdrag som beskriver dig:
 • Orädd
 • Problemlösande
 • Initiativtagande
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Början av december
 • Omfattning: 1-2 dagar i veckan, men kan variera beroende på behov
 • Placering: Centrala Lund
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work. under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Modity Energy Trading är en av Sveriges ledande energihandlare och vårt team är ett av marknadens mest erfarna. Det är en förutsättning för att kunna leverera en enkel energiaffär, inte minst eftersom förändringstakten på energimarknaden är hög. Bland våra kunder finns några av de största inom energibranschen. vi jobbar med öppenhet och närvaro som ledord mot dem. Vi sitter i ett vackert kontor precis vid Domkyrkan i centrala Lund. Modernt och anrikt med en härlig veranda för luncher, kaffe och BBQ. Våra värderingar är VATÄGÖHA - Var öppen, tänk nytt, gör rätt och ha kul! Atmosfären på arbetsplatsen är syrerik. Vi hjälper och förenklar för varandra. Det leder till större gemenskap, större kunskap och skapar ett starkare team. Och det är som team Modity blivit en av Sveriges ledande energihandlare.