Junior mekanikkonstruktör till marknadsledande Axis i Lund!

Junior mekanikkonstruktör till marknadsledande Axis i Lund!

Är du en person som tänker lite annorlunda än de flesta andra? Som har en förmåga att tänka utifrån effektivisering och användarvänlighet och gärna utanför ramarna? Nu kan du få chansen att bli en del av ett nybildat team på Axis med utveckling och effektivitet i fokus. Då teamet är helt nyskapat kommer du även få vara med att påverka teamets struktur och uppbyggnad. Sök redan idag då det är start omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker en mekanikkonstruktör till Axis i Lund. Axis Communications är ett företag som är marknadsledande inom nätverksvideo och en drivande kraft i skiftet från analog till digital videoövervakning, vilket gör en tryggare, smartare och säkrare värld möjlig. Axis erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer som inkluderar produkter och lösningar baserade på innovativa och öppna teknikplattformar.

Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur som tillåter och uppmuntrar sina anställda till självständigt tänkande. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. På Axis får du möjligheten att bygga ditt nätverk för framtiden. Här samlas duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål - att vara nummer ett.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Axis. Uppdraget kommer att vara på heltid på initialt sex månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som mekanikkonstruktör kommer du att arbeta i ett nyskapat team i nära samarbete med R&D. Alla produkter som Axis utvecklingsteam tar fram ska masstillverkas i en fabrik, till deras produktionslina behöver man ta fram flera fixturer som på olika sätt ska säkerställa att den specifika Axiskomponenten kan tillverkas. I din roll kommer du ansvara för att utveckla fixturerna och säkerställa att dessa möjliggör så effektiv och smidig tillverkning som möjligt av komponenterna. Efter framtagning av fixturdesignen skickas dessa för prototypframtagning och du och ditt team ansvarar sedan för att testa och verifiera prototyperna innan dem skickas iväg för tillverkning.
 • Konstruera i Creo
 • Testa och verifiera prototyper
 • Du spelar en viktig del i utvecklingen av fixturer och effektiv tillverkning av Axiskomponenter
Tjänsten passar dig som brinner för konstruktion och som vill arbeta i ett nybildat team med utrymme att påverka teamets struktur och uppbyggnad.

Vi söker dig som
 • Är utbildad maskiningenjör med relevant inriktning
 • Erfarenhet av 3D-CAD
 • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av Creo

Som person är du en nyfiken och kommunikativ problemlösare med ett genuint teknikintresse. Du har ett sinne för ordning och du trivs med att arbeta både i team såväl som självständigt. Då teamets mål med fixturframställningen är att det ska vara så enkelt som möjligt, är det av stor vikt att du har en förmåga att tänka utanför boxen och fokusera på hur du skalar av och förenklar fixturen istället för att bygga på den.

Övrig information
 • Start: April
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Lund
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axis Communications är ett företag som är marknadsledande inom nätverksvideo och en drivande kraft i skiftet från analog till digital videoövervakning, vilket gör en tryggare, smartare och säkrare värld möjlig. Axis erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer som inkluderar produkter och lösningar baserade på innovativa och öppna teknikplattformar.