Junior C-utvecklare i androidmiljö!

Junior C-utvecklare i androidmiljö!

Är du en androidnörd som drömmer om att jobba med likasinnade medarbetare på Lunds kanske coolaste företag? Troligtvis är det "våga-testa-nya-lösningar-kulturen" på Flatfrog som bidragit till att de på kort tid verkligen blivit ett företag att hålla koll på för dig som är tekniskt intresserad. Här får du chansen att jobba med en teamleader som är lika nyfiken och engagerad som du och som tar sig tid för dig och dina idéer!

Information om uppdraget

Vi söker dig som vill jobba med C-utveckling i androidmiljö i nära samarbete med både kollegor och kunder. Är du nyexad och har goda kunskaper i C eller har arbetat i en liknande roll i något år och nu vill ta nästa steg? Då är du perfekt för rollen! Flatfrog utvecklar interaktiva pekskärmar med hjälp av den senaste tekniken och arbetar med att förenkla interaktionen mellan användare och skärm. De har bland annat utvecklat teknik som gör det möjligt för pekskärmar att känna av flera fingeravtryck samtidigt. Flatfrog är idag ett internationellt företag med kontor i Korea, Taiwan och USA men huvudkontoret ligger fortfarande i Lund. Den tekniska kompetensen i teamet är hög och du kommer att få testa på bland annat Flatfrogs egna testrobotar. Du kommer att tillhöra ett gäng av utvecklare, testare och signalbehandlare där din teamleader är lika teknikintresserad som du och gärna tar sig tid att lyssna på dina idéer.

Som konsult hos oss på Academic Work kommer din konsultchef Julia att följa dig och din utveckling i rollen under era uppföljningsmöten. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta heltid som konsult på Flatfrog. Deras intention är att du på sikt ska bli överrekryterad förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior C-utvecklare i androidmiljö kommer du att bli en del av ett projekt där du arbetar nära kund och dina kollegor som består av ett gäng väldigt teknikintresserade personer. I arbetet ges ni en hög grad av självständighet och ni uppmuntras att vara kreativa och lösningsfokuserade i ert mål att komma fram till den bästa lösningen för kunden. Det är när du vågar testa något nytt som du kan komma på den mest innovativa lösningen! Den största delen av arbetet ägnas åt programmering, innovation och samarbete med bland annat testare och signalbehandlare.

Eftersom du är junior i karriären kommer dina arbetsuppgifter anpassas efter din kompetens för att du så snabbat som möjligt ska komma in i din roll. Det viktigaste är inte att du kan allt utan att du är en nyfiken person som inte är rädd för att göra fel och som gillar utbyta idéer med dina kollegor.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är nyfiken och har ett stort teknisk intresse. Kanske ägnar din fritid åt programmering, att bygga din egen dator eller läsa allt om 3D-printing? Det är då vi tror att du kommer att trivas som bäst i din roll hos Flatfrog. Utöver detta tror vi att du har:
 • en högskole-/civilingenjörsexamen med fördel inom datateknik, elektronik eller fysik
 • goda kunskaper i C
 • goda kunskaper i engelska
Det är meriterande om du:
 • har erfarenhet av utveckling i androidmiljö/Linux/Python
 • har goda kunskaper i svenska
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Augusti, efter överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Lund
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork