Junior C-/embedded-utvecklare till Flatfrog i Lund!

Junior C-/embedded-utvecklare till Flatfrog i Lund!

Är du en tekniknörd som drömmer om att jobba med likasinnade medarbetare på Lunds kanske coolaste företag? Troligtvis är det "våga-testa-nya-lösningar-kulturen" på Flatfrog som bidragit till att de på kort tid verkligen blivit ett företag att hålla koll på för dig som är tekniskt intresserad. Här får du chansen att jobba med en teamleader som är lika nyfiken och engagerad som du och som tar sig tid för dig och dina idéer!

Information om uppdraget

Vi söker dig som vill jobba i en hårdvarunära utvecklarroll i nära samarbete med både kollegor och kunder. Är du nyexad och har goda kunskaper i C och Linux eller har arbetat i en liknande roll i något år och nu vill ta nästa steg? Då är du perfekt för rollen! Flatfrog utvecklar interaktiva pekskärmar med hjälp av den senaste tekniken och arbetar med att förenkla interaktionen mellan användare och skärm. De har bland annat utvecklat teknik som gör det möjligt för pekskärmar att känna av flera fingeravtryck samtidigt. Flatfrog är idag ett internationellt företag med kontor i Korea, Taiwan och USA men huvudkontoret ligger fortfarande i Lund. Den tekniska kompetensen i teamet är hög och du kommer att få testa på bland annat Flatfrogs egna testrobotar. Du kommer att tillhöra ett mindre team av utvecklare, testare och signalbehandlare där din teamleader är lika teknikintresserad som du och gärna tar sig tid att lyssna på dina idéer.

Som konsult hos oss på Academic Work kommer din konsultchef Julia att följa dig och din utveckling i rollen under era uppföljningsmöten. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta heltid som konsult på Flatfrog. Deras intention är att du på sikt ska bli överrekryterad förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior embedded-utvecklare kommer du att få driva projekt från start till mål vilket innebär att du får ansvara för och sätta dig in i alla delar av projektet. Ungefär hälften av tiden kommer du att ägna åt programmering i C och resten av tiden ägnar du dig åt bland annat planering och systemering. Förutom ett nära samarbete med ditt team bestående av utvecklare, testare och signalbehandlare kommer du också att ha kontakt med kunder eftersom utvecklingen av produkter sker i nära samarbete med kunderna. Du uppmuntras till att vara nyfiken i ditt arbete och testa på olika lösningar. Det är när du vågar testa något nytt som du kan komma på den mest innovativa lösningen!

Vi söker dig som
 • har en civili-/högskoleingenjörsexamen med fördel inom datateknik, fysik eller elektronik
 • har goda kunskaper i C
 • har goda kunskaper i engelska
Det är meriterande om du
 • har goda kunskaper i Linux/Python/Matlab
 • har goda kunskaper i svenska
I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det viktigaste är att du har ett genuint intresse av teknik och vill utvecklas i en hårdvarunära utvecklarroll där du tar ett stort ansvar för dina egna projekt redan från start. Har du egna hobbyprojekt, stora som små, så ta gärna med dessa i din ansökan!

Övrig information
 • Start: Augusti, efter överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Lund
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och FlatFrogs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork