Junior C# Utvecklare till Symetri

Junior C# Utvecklare till Symetri

Nyexaminerad eller med mer erfarenhet av programmering? Oavsett är du välkommen till Symetri! Expertkunskaper finns i bolaget vilket gör att din utvecklingsresa som ny i din karriär kan ta snabb fart. Har du redan mer kött på benen kan du istället vara med och dela med dig av dina kunskaper. Som utvecklare kommer du till ett engagerat gäng, i en kundnära roll och får arbeta gentemot några av regionens mest välkända tillverkningsbolag. Symetri är Nordens ledande leverantör av lösningar för produktutveckling och datahantering och söker nu nya kollegor till kontoret i Lund!

Information om uppdraget

Rollen som Utvecklare hos Symetri innebär utveckling av den befintliga CAD- och PDM-miljön hos företagets kunder som främst är verksamma inom tillverknings- och processindustrin. Du kommer till en prestigelös och platt organisation med korta beslutsvägar. I ryggen har du ett starkt utvecklarteam där du alltid har nära till stöttning och hjälp bland dina kollegor. Med mycket frihet och eget ansvar är det samtidigt viktigt att du driver på din egen utveckling för att få möjlighet att växa i din roll. Det finns härmed alla möjligheter för dig som vill utvecklas och alla frågor är välkomna - Du måste bara våga ta för dig.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare hos Symetri och i din konsultativa roll kommer du ofta att arbeta med flera parallella projekt där ditt ansvar är att sätta dig in i den specifika kunden och dess problematik. Arbetet är projektbaserat och du kommer oftast att vara aktiv i flera utvecklingsprojekt samtidigt, alla med olika karaktär och fokus. Med anledning av din konsultativa roll kommer du att sitta både på plats på kontoret men också ute hos dina kunder.

Dina arbetsuppgifter kan exempelvis innebära att:
 • Skapa nya plugins till CAD-program samt andra hjälp-program för exempelvis dokumenthantering
 • Underhålla gamla plugins som används runt om i världen
 • Förstå kunders behov och avgöra vad som går att lösa programmatiskt
 • Arbeta nära CAD-experter och undersöka vilka processer som går att automatisera
För att få rätt förutsättningar får du både utbildning och en gedigen introduktion där du inledningsvis kommer att gå bredvid en av dina erfarna kollegor för att efterhand ta dig an egna projekt och på så sätt successivt få växa in i rollen.

Vi söker dig som
 • Avslutad ingenjörsutbildning inom datalogi, datateknik, informatik eller motsvarande.
 • Goda kunskaper i C# med fokus på objektorienterad utveckling
 • Goda matematiska kunskaper, främst inom Linjär Algebra
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
Meriterande
* Bekant med CAD. Du kommer samtidigt att arbeta nära företagets CAD-experter och kommer därför få en detaljerad beskrivning av hur programmen fungerar om denna förkunskap inte finns.

För att trivas och bli framgångsrik i rollen tror vi att programmering är ett av dina främsta intressen och du gillar att grotta ner dig i denna värld. Gärna både på arbetet och utanför. Samtidigt är detta en tjänst för dig som trivs i en konsultativ roll med mycket kunddialoger och som har en egen inre motor för att driva på din egen utveckling.

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Arbetstider: 40 timmars arbetsvecka men flexibelt hur arbetstiden förläggs.
 • Placering: Lund
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Symetris önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se