Junior Application Support Consultant till spännande företag i Lund

Junior Application Support Consultant till spännande företag i Lund

Är du en problemlösare som verkligen gillar att grotta ner dig i komplexa system? Är du dessutom bra på att skapa god kundrelationer och gillar att arbeta i ett tight team? Vi söker dig som vill jobba med support och systemlösningar för stora globala kunder! Hos Consafe Logistics får du möjlighet att skaffa dig god systemförståelse och ta dig an klurigare problem i takt med din utveckling i rollen!

Information om uppdraget

Vi söker dig som har erfarenhet av supportroller sedan tidigare och vill ta dig an en mer avancerad supportroll eller dig som är nyexad och är nyfiken på support och problemlösning. Beroende på din erfarenhet kan du arbeta problem av olika svårighetsgrad. Logistikbranschen står inför stora förändringar där system och flöden allt mer automatiseras och digitaliseras, och detta märker även Consafe Logistics av. Affärer och kundinflödet ökar vilket gör att hela företaget växer, Academic Work söker därför för Consafe Logistics räkning Application Support Consultants. Hos Consafe Logistics får du jobba i en kultur som kännetecknas av mångfald, nytänkande och öppenhet. De arbetar med stora globala kunder vars utmaning ligger i att effektivisera sina logistikflöden.

Som konsult hos Academic Work kommer din konsultchef Julia att följa din utveckling i rollen. Consafe Logistics intention är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Application Support Consultant arbetar du på Consafe Logistics supportavdelning - ett tight team där du och dina kollegor gärna delar med sig av problem och lösningar. Consafe arbetar med ett egenproducerat lagerhanteringssystemsystem, Astro, och din uppgift är att skapa förståelse för problem som kunder stöter på i systemet och sedan ansvara för att skapa handlingsplaner och testa olika lösningsförslag. Det förekommer också att du arbetar med support på plats ute hos kunden vid bland annat driftstart. Rollen kräver att du har förmåga att arbeta i och förstå komplexa system samt anpassa lösningar efter kundens verksamhet. Consafe Logistics uppmuntrar dig till utveckling i rollen och du tilldelas en mentor som kan ge dig råd och stöd i rollen.

Tjänsten passar dig som har en god systemförståelse och som gillar att grotta ner dig i problem och hitta den bästa lösningen för varje kund. Du trivs i ett tight team där du kan diskutera lösningar med dina kollegor samtidigt som du gärna tar egna initiativ och kommer med egna förslag på lösningar. Du kommer att arbeta med tidskrävande problem som verkligen ställer krav på din förmåga att se både detaljer och helhet samt att skapa goda relationer till kunderna.

Vi söker dig som

Consafe Logistics lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och intresse för att utvecklas i supportrollen. Det viktigaste är att du vill utvecklas och ta dig an nya spännande utmaningar samt trivs i en supportroll. Du kan vara nyexad eller ha några års erfarenhet av supportroller eftersom rollen kan anpassas efter dina erfarenheter. Vidare tror vi att du:
  • har en eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap eller liknande
  • god systemförståelse
  • goda kunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du:

* har erfarenhet av att arbeta i en supportroll eller i logistikbranschen

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Arbetstider: Enligt schema mån-sön 6-22, samt beredskap 22-06. Huvuddelen av passen är mån-fre 8-17.
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Lund
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Consafe Logistics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer [här]
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork