Jobba som Junior testare i nytänkande miljö!

Jobba som Junior testare i nytänkande miljö!

Vi söker dig som vill arbeta som junior testare hos ett företag som verkligen gör skillnad för lärare, elever och studenter i Sverige varje dag! Du får arbeta i en miljö där samarbete står i fokus tillsammans med en erfaren testledare. Är du den vi söker?

Information om uppdraget

Vi söker dig som vill jobba som junior testare i spännande utvecklingsprojekt hos Studentlitteratur i Lund. Studentlitteratur är Sveriges ledande utbildningsförlag med bland annat läromedel, kurslitteratur, utbildningar och digitala informationstjänster i utbudet. Som del av utvecklingsteamet får du arbeta med digitala läromedel och andra produkter och tjänster som gör skillnad för lärare, elever och studenter på landets skolor och universitet.

Rollen är perfekt för dig som är junior i karriären eftersom du har chans att lära dig av testledaren som har lång erfarenhet av test men också vara med och utveckla ert fortsatta arbete på avdelningen. Här arbetar medarbetare som värdesätter samarbete, frihet under ansvar och tycker att utbildning är en viktig fråga. Vill du bli en av dem?

Vi på Academic Work erbjuder dig en tillsvidareanställning och på sikt finns goda chanser till överrekrytering förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior testare kommer du att arbeta tillsammans med testledaren och utvecklingsteamet i spännande projekt där ni testar alla Studentlitteraturs digitala produkter under utveckling. Inledningsvis kommer du att arbeta i ett projekt men när du är varm i kläderna kommer du att arbeta i flera projekt parallellt. Du kommer att arbeta i alla delar av testprocessen analysera krav, skriva testfall och exekvera testerna samt rapportera buggar och verifiera buggrättningar. Tillsammans med utvecklare kommer du att diskutera om funktionella och icke-funktionella krav i projektet och de implementerade lösningarna. Ni arbetar enligt Scrum-metoden och varje dag inleds med ett daily stand-up meeting där ni tillsammans går igenom ert arbete i projektet. Eftersom Studentlitteratur är inne i en spännande förändringsfas kommer ditt arbete med test verkligen göra skillnad och du får möjlighet att vara med och bidra till att förbättra testprocessen och testrutiner i framtiden.

Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för just test och som vill arbeta med den senaste tekniken! För att lyckas som bäst i rollen är du kommunikativ, gillar att diskutera lösningar tillsammans med dina kollegor och är bra på att själv strukturera upp ditt arbete eftersom det inte alltid finns färdiga rutiner. Du är också kreativ och gillar att komma med egna initiativ och lösningar i de projekt du arbetar med.

Vi söker dig som
 • har en utbildning inom datavetenskap, systemvetenskap eller liknande
 • god förståelse för test- och utvecklingsprocesser
 • är flytande i svenska, både tal och skrift
Det är meriterande om du
 • har något eller några års erfarenhet av att arbeta med test
 • har erfarenhet av JIRA-verktyg
Vi ser gärna att du har arbetat i en liknande roll men det viktigaste är att du har ett stort intresse för just test och vill lära dig mer! Ägnar du dig åt egna projekt på fritiden? Ta med detta i din ansökan!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Gunnesbo, några minuter med tåg/buss från Lund
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Studentlitteraturs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork