Inköpskoordinator till ett globalt ledande företag!

Inköpskoordinator till ett globalt ledande företag!

Nu finns möjligheten för dig som vill utvecklas inom inköp att arbeta som inköpskoordinator på ett globalt marknadsledande företag! Ett företag som erbjuder dig högkvalificerade och passionerade kollegor, en utmanande och högaktiv arbetsmiljö med vision att göra mat säkert och tillgängligt överallt. Är du noggrann och analytisk samtidigt som du aldrig tummar på servicenivån i ditt arbete? Då tror vi du kan vara rätt person!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunden räkning en inköpskoordinator. Vår kund erbjuder tjänster inom leverantörskedjan för företag lokalt hos Site Lund samt globalt. Organisationen är uppdelad i fyra delar - Packaging, Shipping & Customs, Produktionslogistik och lager och materialplanering. ISM utvecklar kontinuerligt och kommer nu att stärka laget med en inköpskoordinator. Som deras nya inköpskoordinator kommer du att vara en del av ett globalt ledande företag där visionen är att göra mat säkert och tillgängligt överallt. De kan erbjuda dig högkvalificerade och passionerade kollegor, en pulserande smältkälla av mångfald och en utmanande och högaktiv arbetsmiljö där vår kund tar stor stolthet från att skydda mat för att skydda jorden. Du kommer att arbeta i ett marknadsledande företag med bekväm och aktivitetsbaserad kontorsmiljö.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig initialt på sex månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som inköpskoordinator kommer du vara en del av ett expanderande team som arbetar inom Industrial Service Management och du kommer att vara ansvarig för upphandling av produktionsmaterial.

Du kommer till exempel att:
 • Utföra avrop och orderadministrationsuppgifter i SAP och andra interna verktyg och system
 • Ha kontakt med ingenjörer, marknadsföretag och fabriker för beställning och leverans av testmaterial
 • Följa upp orders, servicenivåavtal och andra viktiga mätningar
 • Kontrollera att transporten av leveranserna är klar i rätt tid
Vi söker dig som
 • Har en teknisk utbildningsbakgrund inom logistik eller motsvarande har du arbetat i en liknande roll tidigare
 • Har arbetat med orderadministration, inköp, logistik och supply chain management
 • Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används i det dagliga arbetet.
 • Har en egen dator som du kan arbeta ifrån
 • Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med orderadministration i SAP eller liknande system.
Som person har du driv och förmåga att möta uppsatta mål och resultat. Du har en passion för att samordna utbud och leveranser för att möta kundernas behov. Dessutom har du ett kreativt sinne med ett starkt intresse för analysutmaningar och kan enkelt komma fram till innovativa lösningar.

Övrig information
 • Start: Omgående enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Lund
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork