IT-support/administratör till Qlik i Lund

IT-support/administratör till Qlik i Lund

Har du ett stort tekniskt intresse och vill jobba på ett globalt och innovativt företag med en riktigt spännande produktportfölj? Skulle du beskriva dig som kommunikativ, noggrann och service-minded? Missa då inte chansen att bli en del av Qliks supportteam, sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en IT-support/administratör till Qlik i Lund.

Qlik levererar plattformslösningar för datavisualisering, analys och rapportering till 48 000 kunder över hela världen. Företag i alla storlekar och branscher använder Qliks lösningar för att visualisera och utforska information, skapa insikt om verksamheten och fatta bättre beslut. På Qlik optimerar man Business Intelligence (BI) genom att utnyttja den samlade intelligensen hos människor i en organisation. Fokus ligger på att göra det möjligt för alla i en organisation att se, följa och analysera data.

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Qlik. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig minst 3 månader fram. Det finns möjlighet att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som IT-administratör är din roll att stötta upp företagets 2nd line support. Du kommer arbeta på en större IT avdelning där dina närmaste kollegor är cirka tio 2nd line support-tekniker. Din roll innebär att vara den första kontakten med interna medarbetare som upplever problem med sina enheter. Medarbetarna har möjlighet att boka kortare möten med dig där du utför den initiala felsökningen genom att ställa frågor och återskapa felet för att sedan antingen lösa ärendet direkt eller föra det vidare till support-teknikerna. Du agerar därmed som en brygga mellan interna medarbetare och teknikerna på plats. Felsökningarna varierar mellan hårdvara och mjukvara där förhoppningen är att en del av dessa kommer att lösas direkt av dig.

Du kommer till exempel att:
 • Felsöka och lösa problem med hårdvara, mjukvara och systemspecifika problem
 • Supportera klienter
 • Ge användare support via mail, telefon och fjärrstyrning.
Vi söker dig som

Vi söker dig som har en god generell teknisk kunskap samt en vilja att lära dig mer inom IT. För att lyckas i denna roll tror vi att du är kommunikativ och kan hantera flera bollar i luften samtidigt. I rollen krävs det även att du är en lagspelare med en god samarbetsförmåga då kommer arbeta tätt med supportteamet men även andra avdelningar på Qlik.

Vidare ser vi att du:
 • Har en examen från relevant gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT alternativt relevant arbetserfarenhet inom området.
 • Har kunskap inom Active Directory och Exchange server
 • Har erfarenhet av installation och underhåll av nätverk och hårdvara
 • Är flytande i tal och skrift på svenska och engelska
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med Citrix och Cisco.

Övrig information
 • Start: Februari
 • Omfattning: Deltid, ca 5h/dag, 5 dagar i veckan
 • Placering: Lund
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Qliks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork