Hårdvaru-fantast till Axis i Lund!

Hårdvaru-fantast till Axis i Lund!

Är det du som är räddaren i nöden och rycker in när vännernas datorer strular? Spenderar du fritiden på internetforum för att lära dig de senaste teknikerna om switchar, nätverk och servrar? Tänk dig att ta detta till en professionell nivå där du får ta tillvara på ditt IT-intresse och arbeta med både utveckling av hårdvara samt driva nya projekt framåt! Låter detta som ett drömjobb? Sök tjänsten hos Axis Communications redan idag!

Information om uppdraget

Axis arbetar med utveckling av nätverksbaserad kameraövervakning och erbjuder i dagsläget både kameror och systemlösningar inom området. Företaget är ledande inom sin bransch och har kontor i 20 länder samt samarbetspartners världen över. Med sina innovativa lösningar och härliga företagskultur är Axis därmed en av de mest attraktiva arbetsplatserna i branschen.

Avdelningen där du kommer att arbeta jobbar med utveckling och förädling av hårdvara där ni säkerställer att utvecklingen av externa produkter sker på rätt sätt. Arbetsuppgifterna är under ständig utveckling då ni som team driver och utvecklar nya projekt inom området för att alltid vara up to date.

Teamet arbetar agilt med standup-möten och består i dagsläget av tre utvecklare samt en projektledare. Detta är ett team som präglas av samarbete och högt i tak där man tillsammans diskuterar problem för att komma fram med de bästa lösningarna.

Du kommer att erbjudas en tillsvidareanställning hos Academic Work och arbeta som konsult ute hos Axis.

Arbetsuppgifter

Som IT-konsult hos Axis kommer du framförallt att arbeta med två saker: underhåll av befintliga produkter samt att driva nya projekt.

Du kommer till exempel att:
 • Säkerställa utveckling av externa produkter
 • Lösa buggar samt kunders utmaningar med set up
 • Modifiera operativsystem
 • Föra nya projekt framåt
Tjänsten passar dig som har passion för IT och är hungrig på ny kunskap. Du är en positiv och driven person lockas av att komma in på ett väletablerat företag med nya ögon på lösningar och problem. Du har ett ödmjukt tillvägagångssätt och trivs bra att arbeta i team.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • har examen från relevant IT-utbildning, med fördel inriktning mot hårdvara och teknik
 • har goda kunskaper i svenska (då den mesta kommunikationen med kunder sker på svenska)
Vi söker helt enkelt dig som verkligen älskar teknik, bygger dina egna datorer, läser på forum om nya switchar och metoder för konfigurering. Ja du vill jobba hands on med datorer och ny teknik!

Som person är du en team player som inte är rädd för att ta egna initiativ. Din positiva attityd präglar ditt arbete som du bedriver med nytänk och effektivitet. Ditt IT-intresse sträcker sig över både utbildning, fritid och nu även in i arbetslivet.

Övrig information
 • Start: Augusti/September
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Lund, Ideon
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axis Communications är inte bara ett företag, Axis är en kultur, ett sätt att leva. Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Vi tillåter och uppmuntrar våra anställda till självständigt tänkande vi lever efter våra värderingar: Act as one, Always open och Think big! Läs mer om Axis