Frontend-utvecklare - se hit!

Frontend-utvecklare - se hit!

Bli en del av ett härligt gäng med både juniora och seniora utvecklare, projektledare och systemarkitekter och arbeta i projekt mot spännande kunder! Här får du verkligen möjlighet att utveckla dina skills i frontend-utveckling på lång sikt! Sök omgående för att inte missa chansen!

Information om uppdraget

Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet av frontend-utveckling och vill bli en del av ett litet IT-konsult-bolag beläget strax utanför Lund. Här får du arbeta i spännande projekt i väletablerade samarbeten med flera stora och välkända företag. Dina kollegor kommer att bestå av både seniora och juniora personer med stor kunskap inom bland annat projektledning, systemarkitektur och utveckling i både back-end och front-end. Här har du väldigt goda möjligheter att lära dig av dina mer seniora kollegor. Bland dina kollegor råder en god stämning och det är viktigt att du blir en naturlig del av gruppen som då och då ses för frukost eller AW där man gärna delar med sig av de senaste recepten man testade eller den senaste resan man åkte på. Vill du bli en del av detta härliga gäng och arbeta med frontend-utveckling i spännande projekt? Vår kund har ett brådskande behov missa inte chansen och sök idag!

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bliöverrekryterad till vår kund förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer inledningsvis att arbeta i ett spännande projekt mot en stor välkänd kund som ni har ett väletablerat samarbete med. Tillsammans med två av dina kollegor kommer du att utveckla en avancerad och häftig lösning - en app med stor betydelse för kundens verksamhet. Du kommer att ansvara för frontenddelen och dina kollegor för backenddelen samt projektledningen och dialogen med kunden. Projektet beräknas ta sex månader och efter projektets slut finna goda möjligheter att fortsätta arbeta i andra projekt.

För att trivas så bra som möjligt i rollen tror vi att du har minst ett års erfarenhet av en liknande roll och har goda kunskaper i både JavaScript och Angular JS eftersom du är en viktig kugge i det projekt ni arbetar i och kommer att arbeta mot en tydlig deadline. Som person har du god sammarbetsförmåga, är kommunikativ och är nyfiken på att lära dig mer!

Vi söker dig som
  • har minst ett års arbetslivserfarenhet av liknande projekt/roll
  • har goda kunskaper i JavaScript och Angular JS
  • är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift
Det är meriterande om du har:

* goda kunskaper i Java, HTML och/eller CSS

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Lund
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork