Facilitiy-teamet på Axis Communications växer med en Arbetsledare!

Facilitiy-teamet på Axis Communications växer med en Arbetsledare!

Att det går bra för Axis Communications i Lund känner du säkert till. Likaså att de fortsätter att växa och expandera. Kanske har du även sett det nya huset som håller på att uppföras på Emdalavägen intill E22an. I April 2019 kommer Axis flytta in i dessa helt nya lokaler som de kommer att både äga och förvalta, vilket kommer ställa nya krav på deras Facility-team varför man nu utökar det med en Arbetsledare inom Facilities Premises. Här är chansen för dig som vill vara en viktig kugge i ett snabbrörligt team på en stimulerande arbetsplats som präglas av öppenhet, ärlighet och respekt för varandra!

Information om uppdraget

Facilitygruppen ansvarar för Axis lokaler och internservice i Lund. Deras huvudsakliga uppgift är att ge och bibehålla en hög intern servicenivå samt en bra och stimulerande arbetsmiljö för samtliga anställda. Facilitygruppen består av vaktmästeri, säkerhetsavdelning, reception och kök.

Med de nya lokalerna kommer nya förväntningar och många lokalprojekt i piplinenen. Samtidigt så kommer Axis inte lämna alla av sina nuvarande lokaler varför det löpande arbetet med dessa kommer finnas kvar. I din roll kommer en dag aldrig vara lik den andra och variationen i arbetsuppgifterna är stor. På det stora hela kan dina ansvarsområden delas in i tre kategorier: arbetsledande där du stöttar och leder kolleger inom vaktmästeriet, administrativt där du sitter med planering och organiseringen av olika typer av lokalprojekt och operativt där du själv är delaktig i det dagliga arbetet och ser till att hålla en hög servicenivå mot organisationen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Axis Communications.

Arbetsuppgifter

I din roll som arbetsledare kommer du ha en omväxlande arbetstillvaro med en stor bredd på dina arbetsuppgifter. Fokus och ditt huvudsakliga ansvarsområde är att säkerställa bästa möjliga service både mot interna och externa parter. Det innebär att dina arbetsuppgifter bland annat kommer bestå av:
 • Projektledning av olika typer av lokalprojekt (ombyggnation, flytt, inredning mm)
 • Inköp och upphandling av material och tjänster
 • Kontakt och uppföljning av serviceleverantörer
 • Uppföljning av garantiärenden kopplat till byggprojekt
 • Arbetsledning för vaktmästeriet
 • Fakturahantering och övriga administrativa uppgifter
 • Operativt arbete vilket inkluderar enklare lokalunderhåll
Under ditt första år i rollen kommer stort fokus ligga på inflyttningen i de nya lokalerna varför rollen under denna tid kommer ha en viss tonvikt på det organisatoriska och administrativa.

Vi söker dig som
 • Har något års erfarenhet som arbetsledare eller motsvarande från fastighets- eller byggbranschen alternativt annan närliggande bransch
 • Har erfarenhet av att arbeta i en koordinerande roll kopplat till projekt
 • Har en god känsla för service
 • Goda kunskaper i Office-paketet
 • Är flytande i svenska och engelska
 • Har B-körkort
Har du dessutom kunskaper eller erfarenhet inom byggjuridik eller förhandling/upphandling är det meriterande.

Som person är du strukturerad och har stor vana av att organisera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter samt besitter en känsla för problemlösning. Du är självgående, tar ansvar och säkerställer att du och dina kollegor gör ett noggrant jobb med hög kvalité. Vidare så visar du stort engagemang i din roll och relaterar till din omgivning på ett prestigelöst och lyhört sätt.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Lund
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis Communications önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axis Communications är inte bara ett företag, Axis är en kultur, ett sätt att leva. Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Vi tillåter och uppmuntrar våra anställda till självständigt tänkande vi lever efter våra värderingar: Act as one, Always open och Think big! Läs mer om Axis HÄR.