Elektroingenjör till Elonroad!

Elektroingenjör till Elonroad!

Vill du vara med och forma framtidens gröna transporter? Är du dessutom en junior ingenjör med inriktning mot elektro som trivs i start-up-miljö samt har en naturlig ådra för att bygga och mecka? Då är det här en tjänst för dig! Elonroad växer och behöver utöka sitt team med juniora ingenjörer! Sök redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior ingenjör inom elektro till Elonroad i Lund!

Elonroad utvecklar elvägsteknik för fossilfria fordonstransporter. Med deras elväg kan man ladda elfordon både stillastående och under färd. Elonroad är ett litet bolag med stora ambitioner och avser att växa internationellt inom de närmsta åren och behöver därför nu utöka teamet med ingenjörer!

Som elektroingenjör kommer du vara en viktig del av teamet hos Elonroad. Du kommer nämligen vara involverad i en hel del. Du kommer bland annat rita och tillverka kretskort, även arbeta med att designa tester och testa sensorer, positionering, rörelsedetektor mm. Och allt jobb som i form av dokumentering som tillkommer efter. Ja, du hör ju! Allt. Och det är därför vi söker dig som är nyfiken på att arbeta i en start-up-miljö! För här får du verkligen utveckla dig inom allt och lite till!

Detta är ett konsultuppdrag, där du erbjuds en anställning hos Academic Work och kommer arbeta som konsult hos Academic Work. Uppdraget kommer att vara på heltid och Elonroad ser långsiktigt på uppdraget.

Arbetsuppgifter
 • Rita, tillverka och testa kretskort
 • Design testutrustning för kretskort
 • Designa tester och testa sensorer, positionering, rörelsedetektor mm
 • Montering
 • Dokumentation inom kraftelektronik
 • Databashantering och kommunikation inom moln/matningstation
Vi söker dig som
 • Har en ingenjörsexamen inom elektro
 • Har goda kunskaper i Phyton, C och C++
 • Är obehindrad i svenska och engelska i både tal och skrift
Meriterande om du har erfarenhet av arbete inom liknande sedan tidigare. Även meriterande om du har körkort.

Som person är du:
 • Självgående
 • Ansvarstagande
 • Flexibel
Övrig information

Start: Så snart som möjligt

Omfattning: 8-17

Placering: Lund

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elonroads önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se