Dokumentatörsgranskare till forskningsanläggning i Lund!

Dokumentatörsgranskare till forskningsanläggning i Lund!

Skulle du trivas i en administrativ roll som kräver både en kommunikativ och strukturell förmåga? Ser du dessutom tjusningen med att jobba i en internationell miljö präglad av forskning och spännande förändringar? I denna roll kommer du att tillhöra kvalitetsavdelningen och jobba med att kontrollera att viktiga dokument följer de regelverk som kravställs från bland annat myndigheter. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning, alternativt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ta chansen och sök tjänsten redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en dokumentatörsgranskare till en forskningsanläggning i Lund!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Som konsult på Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader initialt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som dokumentatörsgranskare kommer du arbeta med att granska dokument och kvalitetssäkra dessa för att se till att de följer de regelverk som kravställs från bland annat stålsäkerhetsmyndigheten och riksarkivet i Lund, men även andra myndigheter. Du kommer arbeta mycket med licensieringsfrågor, hjälpa dina kollegor att registrera information i dokumenthanteringssystemet och vara supporterande i frågor gällande dokumentationen. Du kommer till exempel att:
 • Närvara på veckomöten för att informera och supportera kollegor gällande dokumenthanteringsfrågor
 • Granska dokument, gå igenom formalia, referenser och säkerställa att dessa följer de regelverk som kravställs
 • Korrigera ogiltigförklarade dokument som har kommit tillbaka från myndigheterna
I denna roll kommer du att tillhöra kvalitetsavdelningen vilket omfattar ett team på 10 personer. Kvalitetsavdelningen är ansvariga för företagets dokumenthanteringsstrategi och ska tillhandahålla expertis, vägledning och stöd till företagets ledning och personal i hantering och långsiktigt bevarande av dokumenterad information.

Tjänsten passar dig som trivs i en administrativ roll och med många kontaktytor. Du kommer vara länken mellan olika parter och den person som ibland behöver driva på att dokumentation kommer in och är korrekt. Som person är du noggrann, strukturerad men samtidigt socialt utåtriktad.

Vi söker dig som
 • Har en relevant högskoleutbildning alternativt motsvarande administrativ erfarenhet
 • Obehindrat kan kommunicera på engelska, i såväl tal som skrift, då nästan all kommunikation på företaget sker på engelska
 • Känner dig bekväm med svenska i tal och skrift, då vissa dokument hanteras på svenska
 • Känner dig bekväm med att arbeta med datorer och filhantering
 • Har god datorvana och är en fena på Microsoft Office, specifikt goda Excel-kunskaper
Det är meriterande om du:
 • Har jobbat kommunalt eller i någon myndighet tidigare där du har hanterat liknande dokument, eller har arbetat med större projekt
 • Har erfarenheter från dokumenthanteringssystem
Som person är du kommunikativ och har en god samarbetsförmåga då du ofta involverar kollegor för att lösa problem i dokumenten. Du genomför ditt arbete på ett strukturerat vis för att hålla en hög kvalitet i arbetet.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Lund
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är just nu i en intensiv och expansiv utvecklingsfas och projektet utförs i en internationell miljö, unikt inom sitt område. Projektet finansieras av 17 europeiska länder och kulturen karaktäriseras av innovation och av en hög entreprenörsanda. Forskningsanläggningen är ett i sitt slag och en av de största inom sitt område som inrymmer ett 50-tal olika nationaliteter och en akademisk miljö. Här finns det en stor vilja att ständigt förbättra, effektivisera och hitta nya vägar!