Dina Försäkringar söker studener till sin motorskadeavdelning!

Dina Försäkringar söker studener till sin motorskadeavdelning!

Har du ett intresse för service och vill skaffa dig värdefulla erfarenheter och meriter inför framtiden? Värderar du gott ledarskap och en arbetsplats som verkligen satsar på sina medarbetare? Se hit! Dina Försäkringar söker dig med engagemang, nyfikenhet och vilja! Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Dina Försäkringars räkning en kundtjänstmedarbetare till sin motorskadeavdelning. De har kontor på fyra orter i Sverige (Lund, Mölndal, Piteå och Borgholm) och vi söker nu efter två nya medarbetare som kommer att höra till något av dessa fyra kontor. Initialt kommer du att få gå en upplärning för att sedan under sommaren kunna bli schemalagd 75-100%. Efter sommaren kan du få hjälpa till att stötta upp vid behov och toppar så som jul.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med att ta emot inkommande samtal från kunder som vill anmäla en skada på ett motorfordon samt att hjälpa kunderna vidare i sitt ärende. En del av tjänsten kan innebär även fakturahantering där godkända fakturor ska betalas.

Arbetet sker framförallt via telefon, men en viss del av kunderna hör också av sig via mail.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot samtal från kunderna, registrera deras skadeanmälan samt hjälpa kunderna vidare i sitt ärende
 • Hjälpa kunderna i deras befintliga ärenden
 • Eventuell fakturahantering, betala godkända fakturor som kommer in
Vi söker dig som
 • Är student på minst 50 % och tar examen tidigast hösten 2022
 • Talar och förstår svenska och engelska obehindrat då all kommunikation internt och externt sker på dessa språk
 • Har erfarenhet av kundbemötande. Det är meriterande om detta har varit genom telefon
Stor vikt i denna process kommer att läggas på din motivtion för denna tjänsten samt dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är:
 • Självgående
 • Problemlösande
 • Serviceinriktad
Övrig information
 • Start: Maj/juni
 • Omfattning: 75-100% juni-augusti, under terminerna ca10-12 timmar/vecka
 • Placering: Möjligt att placeras på kontoret i Lund, Mölndal, Piteå eller Borgholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dina Försäkringar är idag landets sjätte största försäkringsgivare inom sakförsäkringar. Tillsammans försäkrar Dina-bolagen över 145 000 hushåll, 33 000 lantbruk och 29 000 företag.

Under de år Dina Försäkringar varit med i kundnöjdhetsundersökningen SKI har de toppat ligan eller varit god tvåa i klasserna Sakförsäkring och nöjdaste bilförsäkringskunder. Dina Försäkringar brukar få uppskattning för bra försäkringar, bra priser och att vi är närmare än någon annan.