Dina Försäkringar söker en student till sin motorskadeavdelning!

Dina Försäkringar söker en student till sin motorskadeavdelning!

Har du ett intresse för service och vill skaffa dig värdefulla erfarenheter och meriter inför framtiden? Värderar du gott ledarskap och en arbetsplats som verkligen satsar på sina medarbetare? Se hit! Dina Försäkringar söker dig med engagemang, nyfikenhet och vilja! Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Dina Försäkringars räkning en Front Office-medarbetare till sin motorskadeavdelning i Lund. Upplärning kommer ske i oktober och du kommer under november att arbeta parallellt med studierna, 2 dagar i veckan. Under julen förväntas du kunna arbeta 75 - 100 %.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med att ta emot inkommande samtal från kunder som vill anmäla en skada på ett motorfordon samt att hjälpa kunderna vidare i sitt ärende. Du kommer även arbeta med administrativa uppgifter som att hantera inscannat material och lägga in filer i ett affärssystem. En del av tjänsten innebär även fakturahantering där godkända fakturor ska betalas.

Arbetet sker framförallt via telefon där du tar emot samtal från hela landet och hjälper kunderna vidare till rätt person, men en viss del av kunderna hör också av sig via mail.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot samtal från kunderna, registrera deras skadeanmälan samt hjälpa kunderna vidare i sitt ärende
 • Hantera arbetsuppgifter av administrativ karaktär
 • Fakturahantering, betala godkända fakturor som kommer in
Vi söker dig som
 • Är student på minst 50 % och med minst 1 år kvar på din utbildning.
 • Talar och förstår svenska och engelska obehindrat då all kommunikation internt och externt sker på dessa språk.
Det är meriterande om du:
 • Tidigare arbetat i serviceroller, dock inte nödvändigtvis inom kundtjänst
 • Är flerspråkig
Övrig information
 • Start: 28 oktober 2019
 • Omfattning: Deltid 10-12 timmar/vecka under terminerna, heltid under julen
 • Placering: Lund
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dina Försäkringar är idag landets sjätte största försäkringsgivare inom sakförsäkringar. Tillsammans försäkrar Dina-bolagen över 145 000 hushåll, 33 000 lantbruk och 29 000 företag.

Under de år Dina Försäkringar varit med i kundnöjdhetsundersökningen SKI har de toppat ligan eller varit god tvåa i klasserna Sakförsäkring och nöjdaste bilförsäkringskunder. Dina Försäkringar brukar få uppskattning för bra försäkringar, bra priser och att vi är närmare än någon annan.