Delprojektledare till världsledande Axis Communications i Lund!

Delprojektledare till världsledande Axis Communications i Lund!

Du är personen som drivs av förbättringar och vill vara med och bidra till att Axis Communications blir ännu bättre. Du vill jobba i en organisation som är en mångkulturell arbetsplats med öppen företagskultur där dina initiativ tas emot och du kan göra skillnad. Du gillar att administrera i system och utveckla dessa i ett projekt där du får mycket ansvar. Sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu efter en delprojektledare till Axis Communication. Detta då ett Learning Management System (LMS) ska implementeras i organisationen. Projektet startades upp i somras men när implementationen nu närmar sig behöver projektledaren förstärkning av ytterligare en person som tillsammans med henne kan driva detta arbete framåt så att det blir en lyckad implementation.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Axis Communications. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig initialt på sex månader. Denna tjänst ses dock som långsiktig och förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet finns det goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget.

Arbetsuppgifter

Som delprojektledare kommer du tillsammans med nuvarande projektledare jobba med implementationen av det nya LMS-systemet. Det kommer vara ni två som tillsammans driver detta och arbetsuppgifterna kan komma att utvecklas längre fram i rollen men initialt kommer arbetsuppgifterna bestå av att:
 • Utveckla manualer och utbildningsmaterial till de regionala administratörerna
 • Vara delaktig i att kartlägga de regionala utbildningsavdelningarnas arbetsflöden
 • Vara delaktig i utrullningen av systemet till de regionala utbildningsavdelningarna
 • Konfigurera, underhålla och kontinuerligt förbättra systemet
Tjänsten passar dig som är drivande och gillar att ta stort ansvar. Du trivs i en roll där du får jobba med ett förbättringsarbete som bidrar till Axis fortsatta framgångssaga. Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. På Axis får du möjligheten att bygga ditt nätverk för framtiden. Axis samlar duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål att vara nummer ett.

Vi söker dig som
 • Har en relevant utbildning
 • Har förståelse för hur ett system är uppbyggt och vi ser det som meriterande om du har vana av att jobba i ett system
 • Är obehindrad i engelska i tal och skrift då detta krävs i denna tjänst.
 • Det är även meriterande om du erfarenhet av att jobba med LMS-system sen tidigare
Som person är du strukturerad och noggrann. Du är effektiv i ditt arbete och är orädd för att ifrågasätta metoder eller arbetssätt i syfte att förbättra arbetet. På ett effektivt sätt tar du dig ann arbetsuppgifter och jobbar ständigt mot goda resultat. Med god initiativförmåga ser du vad som behöver göras och kan prioritera vad som är viktigast för stunden. Stor vikt i denna process kommer att läggas på dina personliga egenskaper samt motivation för tjänsten.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Lund
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axis är ett snabbt växande IT-företag med globalt avtryck, ett företag där innovation är ett ledord. Deras framgång beror i stor utsträckning på högkvalificerad personal och deras starka, öppna och tillåtande företagskultur en företagskultur som bäddar för framgång och medför möjligheter att ständigt bryta ny mark. På Axis finner du innovativa, dedikerade och engagerade medarbetare som är kärnan i verksamheten och den framgång som Axis taktar mot. Som världsledande företag inom nätverksvideo erbjuder Axis olika övervakningssystem och andra pålitliga säkerhetslösningar. Samtliga är produkter som baseras på en öppen plattform av att ständigt leverera kvalité och högt värde till sina kunder. Läs mer om hur Axis beskriver sig själv på sin hemsida.