Comsys utökar teamet och söker sin nästa servicetekniker!

Comsys utökar teamet och söker sin nästa servicetekniker!

Är du en person som har ett brinnande intresse för teknik? Tycker du dessutom att det verkar spännande att arbeta i en miljö där du får jobba med mycket eget ansvar och med cirka 150 resdagar runt om i Sverige och i världen? Då har du här chansen till en perfekt tjänst för dig! Comsys växer och behöver utöka sitt team med en servicetekniker! Sök redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en servicetekniker med intresse för teknik till Comsys i Lund.

Comsys AB grundades 2001 och har utvecklat en unik teknik för att säkerställa att kraven på energikvalitet inom de flesta industrier och verktyg är uppfyllda. Tillsammans med utvalda partners kan de erbjuda produkter och service till de flesta regioner i världen. Genom globala tillverkningspartners möjliggör Comsys lokal leverans av standardiserade produkter och deras lösningar fokuserar på kundernas kärnprocesser för att maximera värdet.

Detta är ett konsultuppdrag, där du erbjuds en anställning hos Academic Work och kommer arbeta som konsult hos Comsys. Uppdraget kommer att vara på heltid och Comsys ser långsiktigt på uppdraget. Det finns goda möjligheter till att på sikt bli anställd direkt av Comsys, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker på Comsys kommer du framförallt arbeta med driftsättning, felsökning och underhåll på Comsys produkter. Enklare underhåll och service genomförs i regel av Comsys partners och i dessa fall blir din roll rådgivande. När det gäller mer komplexa ärenden sköter du själv servicen, antingen genom att ta hem produkterna eller att åka ut till kunden i Sverige eller internationellt. Du kommer att arbeta självständigt men med support av dina kollegor från service-, utbildnings-, och utvecklingsavdelningen.

Tjänsten passar dig som har ett genuint intresse för teknik och vill vara med och bidra till utvecklingen av servicedelen på Comsys. Tjänsten passar även dig om du gillar att jobba både i team med dina kollegor men samtidigt uppskattar självständigt arbete där du själv driver dina arbetsuppgifter framåt. Du som söker gillar att resa i jobbet då arbetet som servicetekniker kommer att innebära en hel del av just det, det kan bli uppåt 150 resdagar per år.

Vi söker dig som

har en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande

har ett teknikintresse

är obehindrad i det svenska och engelska språket, både i tal och skrift, då den interna och externa kommunikationen kräver det

Det är meriterande om du sedan tidigare har arbetslivserfarenhet inom antingen el/teknik och/eller mekanik.

Som person har du ett genuint intresse för teknik och gillar att mecka med olika tekniker och produkter. Du är även en ansvarstagande person som självständigt tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Vidare är du en självgående person som driver dina processer framåt så att de leder i målets riktning. I rollen som servicetekniker är det också viktigt att du trivs med att arbeta tillsammans med andra människor och du behöver därför ha en naturlig känsla för service. Vi tror därför att du som söker agerar tillmötesgående i ditt bemötande mot andra och överträffar kunders förväntningar genom att kommunicera samt hitta lösningar på behov och problem.

Övrig information

Start: Under första delen av 2019

Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan (kan variera från vecka till vecka i och med resandet)

Placering: Lund

Kontaktuppgifter: Linn Gustafsson, konsultchef

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Comsys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till mal07@academicwork.se.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork