CRM-administratör till Apptus

CRM-administratör till Apptus

I denna roll får du som är student chans att få en fot in hos ett riktigt häftigt bolag. Apptus står inför en spännande resa och det görs stora satsningar för framtiden. För att kunna springa på i den takt de vill behöver de din hjälp att rensa upp bland data som idag inte används, samt lägga in ny data för framtiden. Kanske ser du Apptus som en spännande arbetsgivare efter dina studier eller så söker du ett extrajobb där du får ta stort ansvar och arbeta självständigt. Vi behöver dig på plats i början på november så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Information om uppdraget

Apptus är ett högteknologiskt bolag med fokus på mjukvaruutveckling. I denna roll kommer du att arbeta nära Jimmy som är ansvarig för Apptus Bussiness Development team. Det görs stora satsningar på framtiden och för att kunna möta Apptus nya mål och kundernas krav behöver de din hjälp. I deras CRM system finns det information som inte längre är aktuell men även data som är felplacerat samt data som behöver läggas till. Vi tror att detta arbete med datauppdateringen är ett arbete som kommer sträcka sig över hösten och en bit in i vår. I takt med att du kommer in i arbetet och betar av uppgifterna kommer det även kunna tillkomma nya ansvar och uppgifter. Med andra ord finns det stora möjligheter för fortsatt arbeta även under våren och kanske ännu längre så länge du och Apptus trivs med varandra.

För att trivas i denna roll tror vi att du gillar eget ansvar och att arbeta självständigt. Du kommer vara ensam om din roll på företaget och dina uppgifter kommer till en början i mångt och mycket påminna om varandra.

Vi söker dig som
 • Är student på minst 50 % och tidigast tar examen juni 2020
 • Har god datorvana
 • Är van att arbeta i Excel och är bekväm med det
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, detta då båda språken kommer användas dagligen
Som person är du:
 • Flexibel
 • Ansvarstagande
 • Noggrann
Övrig information
 • Start: November
 • Omfattning: Deltid, 2 pass i veckan
 • Placering: Lund
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Since 2000 Apptus has been at the cutting edge of high-performance computing, search and navigation technologies, recommendation engines and online behavioural analytics. As a company, we're a creative melting pot for researchers, innovators and business-driven champions. Our mission is to deliver a best in class product that match every customers need. We always seek the best talents to build on our success story and to the right people, we offer interesting challenges and a great opportunity to shape our product and the way we work with our clients.