Applikationskonsult till Consafe Logistics!

Applikationskonsult till Consafe Logistics!

Vill du arbeta i en spännande roll som kombinerar din förståelse för komplexa lagerhanteringssystem, logistik och kundrelationer? Som applikationskonuslt hos Consafe Logistics får du möjlighet att arbeta i projekt tillsammans med ett härligt team som är redo att ta emot sin nästa kollega. Är du den vi söker? Ta chansen - ansök och arbeta på ett logistikbolag i framkant!

Information om uppdraget

Logistikbranschen står inför stora förändringar där system och flöden allt mer automatiseras och digitaliseras och detta märker även Consafe Logistics av. De arbetar med stora globala kunder vars utmaning ligger i att effektivisera sina logistikflöden. Eftersom affärer och kundinflödet ökar behöver de anställa ytterligare en applikationskonsult till ett av teamen som arbetar med en av deras största kunder. De arbetar med sitt egenproducerade lagerhanteringssystem, Astro, som idag är välkänt inom branschen. På Consafe Logistics får du jobba i en kultur som kännetecknas av mångfald, nytänkande och öppenhet. Gemenskapen är viktig och då och då samlas kollegorna för en AW eller pingismatch under lunchen.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Consafe Logistics. Deras intention är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som applikationskonsult kommer du att jobba nära kunder, utvecklare och lagerhanteringssystem då din uppgift är att optimera kundens lagerflöde med hjälp av Consafe Logistics egenproducerade lagerhanteringssystem - Astro. Du kommer att ta en konsultativ roll för att förstå kundens behov och sedan komma med lösningsförslag anpassade efter kundens verksamhet. Förutom konfigurering kommer du bland annat att läsa loggar samt testa buggar och flöden i system. Som applikationskonsult tar du ansvar för och driver dina egna processer samt jobbar mot utsatta deadlines. I din roll har du möjlighet att utbyta erfarenheter med både juniora och seniora applikationskonsulter i ditt team.

Såhär beskriver Stina rollen som applikationskonsult:

Varje dag möts man av nya utmaningar vilket gör rollen som Applikationskonsult omväxlande och utvecklande.

Tjänsten passar dig som vill ha ett spännande jobb där du några dagar i månaden reser både nationellt och internationellt. Du behöver därför vara flexibel då det kan förekomma helgjobb. Eftersom du har en viktig konsultativ roll där du möter allt från VD:ar till lagerarbetare är du kommunikativ, prestigelös och anpassar dig efter situationen. Då du driver dina egna processer är det också viktigt att du är affärsinriktad, analytisk samt har ett positivt förhållningssätt till de utmaningar du möter.

Vi söker dig som

Consafe Logistics lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har några års erfarenhet av IT och/eller logisitkbranschen. Det viktigaste är att du vill utvecklas och ta dig an nya spännande utmaningar samt gillar att ha en konsultativ roll. Vidare ser vi att du har:
  • en relevant system-, data- eller ingenjörsutbildning
  • erfarenhet av att arbeta i en liknande roll och/eller erfarenhet av att arbeta i en ledande roll inom lager/logistik
  • goda kunskaper i engelska och svenska
ÖVRIG INFORMATION
  • Start: Omgående, efter överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Lund
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Consafe Logistics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork