Android-utvecklare till sigma connectivity i lund!

Android-utvecklare till sigma connectivity i lund!

Vill du vara med och bidra till Sigma Connectivitys framgångsresa? Just nu söker de en utvecklare som kommer arbeta med apputveckling till deras IoT-projekt.De söker en vass utvecklare med entreprenörsanda och ett intresse för mobila applikationer och uppkopplade prylar. Detta är en tjänst för dig som vill jobba i en flexibel arbetsmiljö där du får vara del av ett team och skapa nya lösningar och innovationer i en uppkopplad värld. Låter det intressant? Tveka inte att ansöka redan idag då vi arbetar med ett löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Android-utvecklare till Sigma Connectivity i Lund. Företaget behöver stärka upp och söker någon som kan stötta dem i spännande projekt tillsammans med deras team. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sigma Connectivity. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader initialt, men ambitionen är att därefter bli överrekryterad. Därmed finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som bolagets Android-utvecklare kommer du vara del del av hela utvecklingsprocessen och skapa appar för Android åt Sigma Connectivitys kunder. Som utvecklare på Sigma Connectivity har du stor frihet vad gäller tekniker, utvecklingsmiljöer, osv.

Produktutvecklingen på Sigma Connectivity sker med stor delaktighet från hela teamet, och med högt fokus på produktkvalité, formgivning och användarnytta. Som tekniskt ansvarig för Android-produkten kommer du ha stor möjlighet att vara delaktig i att forma hur appen utvecklas över tid, samt förväntas bidra med din egen vision och förståelse för androidplattformen.

Tjänsten passar dig som vill utvecklas och ser det som en fantastisk möjlighet att självständigt driva ditt arbete framåt. Företaget satsar mycket på sina anställdas kompetensutveckling och har bland annat Tech-Breakfast där talare kommer och håller föreläsningar om olika intressanta ämnen.

Vi söker dig som
  • Examen från relevant utbildning
  • Har erfarenhet av Androidutveckling
  • Intresse för mjukvaruutveckling
  • Har goda kunskaper i engelska, tal och skrift
Det är meriterande om du

* Goda kunskaper i svenska, tal och skrift

Som person är du analytiskt lagd och har ett sinne för att på ett metodiskt sätt lösa problem. Du är tekniskt intresserad vilket kan visa sig genom att du även på fritiden gärna sitter med egna projekt. Då du kommer jobba i team är din samarbetsförmåga och sociala egenskaper av stor vikt, du är framåt och försöker hitta lösningar på problem.

För att trivas i den här rollen krävs det att du är ansvarstagande och strukturerad för att kunna driva ditt arbete framåt på ett effektivt sätt. Du är även nyfiken och har en stark vilja av att lära!

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Lund
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sigma Connectivitys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ma105@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sigma Connectivity AB är ett design- och utvecklingshus som levererar innovativa produkter till några av världens tuffaste branscher. De är över 3600 medarbetare i elva länder.