Account Manager till Consid i Lund!

Account Manager till Consid i Lund!

Vill du representera ett av Sveriges snabbast växande IT- och kommunikationsbolag? I rollen som Account Manager hos oss på Consid kommer du in i en high performing-kultur med ambitiösa och välkomnande kollegor. Du kommer arbeta med tjänsteförsäljning och din främsta uppgift är att proaktivt skapa och utveckla nya affärsmöjligheter. Vi har en platt organisation och du erbjuds en gedigen introduktionsplan samt löpande kompetensförsörjning såväl inom försäljning som IT - varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag och vi erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och idag är vi mer än 1,300 anställda på 28 kontor runt om i landet.

Vi har fått en rad utmärkelser under åren; Dagens Industris Gasellföretag nio år i rad, Veckans Affärers Superföretag åtta år i rad och Universums Sveriges Bästa Arbetsgivare två år i rad. Välkommen till ett vinnande lag!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos oss på Consid.

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager är din främsta uppgift att proaktivt skapa och utveckla nya affärsmöjligheter samt vidareutveckla affärsrelationer och samarbeten inom befintliga kundbas.

Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från början till slut men arbetar tätt tillsammans med övrig säljkår, regionansvariga samt rekryteringsansvariga.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för kundavtal, kundrelationer och kundutveckling baserat på en egen säljbudget såväl som att aktivt söka nya kundrelationer, formulera och utforma modernt offert- och marknadsmaterial.

Du kommer också ansvara för prospektering av nya kunder, bokande av säljmöten samt omvärldsbevakning och strategisk behovsanalys av kundens framtida behov.

För denna tjänst kommer du tillhöra och utgå från kontoret i Lund, men även spendera två arbetsdagar i veckan på kontoren i Hässleholm och/eller Kristianstad. Du kommer tilldelas en hyrbil för de dagarna du är på resande fot, alternativt få milersättning vid användning av egen bil.

För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter, du får ett stabilt och starkt bolag i ryggen men får samtidigt använda ditt eget driv, din entreprenörsanda för att forma och skapa dina affärer samt din egen utveckling!

Vi söker dig som
 • Känner dig bekväm inom din försäljningsroll och gärna driver större processer framåt
 • Ett stort intresse för IT
 • God datorvana och kunskaper i Microsoft Office 365
 • Talar svenska såväl som engelska obehindrat då kontakter internt såväl som med kunder sker på båda dessa språk
Följande är meriterande:
 • Arbetslivserfarenhet av försäljning B2B
 • Arbetslivserfarenhet från konsultbranschen
De kompetenser vi kommer lägga extra stort fokus på i rekryterinsprocessen är:
 • Entreprenörskap/affärsmässighet
 • Personlig mognad
 • Resultatinriktad
 • Relationsskapande
 • Serviceinriktad
Övrig information:
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Tillsvidare med inledande provanställning
 • Lönemodell: Grundlön + provision
 • Placering: Scheelevägen 15, Lund
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Consids önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag och erbjuder helhetslösningar inom IT, affärsutveckling och kommunikation. Consid har samlat landets främsta konsulter för att skapa långsiktigt och hållbart värde för er verksamhet. Tillsammans tar de fram innovativa lösningar som sätter människan i centrum. Consid har över 1300 anställda, på 28 orter i Sverige, och omsatte 1,25 miljarder under 2020.