AML Advisor till Danske Bank

AML Advisor till Danske Bank

Nu söker vi efter AML Advisors till Danske Bank i Lund. En perfekt möjlighet för dig att få relevant erfarenhet efter examen! Från november till juni 2019 behöver banken förstärkning med att samla in känn din kund- information och dokumentation från bankens kunder. Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning, erfarenhet av service och av administration. Har du dessutom relevant erfarenhet inom området är det ett stort plus. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Information om uppdraget

Nu söker vi AML advisors för att förstärka teamet i Lund, bakgrunden till behovet är nya lagkrav och regler på information och dokumentation som banken behöver om sina kunder. Vi söker dig som är van vid att arbeta i högt tempo, är snabblärd och självgående och delar gärna med sig av kunskap och erfarenheter till sina kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Danske Bank. Uppdraget kommer att vara på heltid från november 2018 till juni 2019.

Arbetsuppgifter

Som AML Advisor kommer du tillhöra det team som hanterar onboarding av privatpersoner som är eller är på väg att bli kunder inom Danske Bank. Den primära uppgiften är att kontakta kunderna via mail och telefon för att samla in information och dokumentation så att banken följer de lagar och regelverk som finns. Exempel på information som samlas in kan vara ID handlingar men även andra standardiserade utredande frågor. Därefter dokumenteras den samlade kundinformationen i ett administrativt verktyg.

Du kommer till exempel att:
  • Kontakta kunder via telefon och mail som har konton inom banken för att följa upp information och dokumentation som saknas
  • Utreda, dokumentera och administrera insamlad information utifrån bestämda lagkrav
Tjänsten passar dig som vill få in en fot inom banksektorn, du trivs med kundrelationer och har en fallenhet för administrativt arbete. Utvecklingsmöjligheter inom banken finns framförallt i Köpenhamn, Linköping och Stockholm.

Vi söker dig som
  • Har lägst gymnasial utbildning med relevant erfarenhet, men vi ser gärna en eftergymnasial utbildning
  • Talar och skriver obehindrat i svenska och engelska
  • Har tidigare erfarenhet av kundservice via telefon och administrativa uppgifter
  • Har god datorvana
Det är meriterande om du
  • Har en akademisk utbildning med inriktning mot ekonomi alternativt affärsjuridik
  • Har kunskap om penningtvättsregelverk
  • Har ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen behöver du ha förståelse för både kund och affär och din servicekänsla är tydlig. Vi ser det som självklart att du har ett stort engagemang för dina uppgifter. Du tycker om att jobba tillsammans mot uppsatta mål, men likaså jobba självständigt med eget ansvar. Du har dessutom en förmåga att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter samtidigt som du upprätthåller en god kvalitet i det arbete du genomför. Du trivs med att arbeta systematiskt och förstår vikten av noggrannhet i ditt arbete.

Övrig information

Start: November

Omfattning: Heltid, till och med juni 2019

Placering: Centrala Lund

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Danske Bank Danske Bank är en stor nordisk bank med starka lokala rötter och med verksamhet i 16 länder över hela världen. De är en modern bank för människor och företag och har en djup ekonomisk kompetens och ledande, innovativa lösningar. I dag servar banken 170 000 privatkunder, 32 000 små- och medelstora företag och institutionella organisationer. Utöver traditionella banktjänster erbjuder banken också försäkring och pension, bolånekredit, förmögenhetsförvaltning, fastighetsfinansiering och leasingtjänster.