Är du student med fingertoppskänsla för försäljning?

Är du student med fingertoppskänsla för försäljning?

Är du bra på att vända ett nej till ett ja? Just nu söker Sustainable Interaction företagssäljare som under sin studietid kommer stötta företaget med att bearbeta leads och vara första kontakten ut mot kund. Dina arbetsuppgifter som företagssäljare kan bland annat innebära att du får ringa potentiella kunder, boka in möten, följa upp leads och göra researcharbete. Det finns stora utvecklingsmöjligheter till att en dag själv få presentera produkterna direkt till kund. Vi söker dig som vågar ta egna initiativ, är utåtriktad samtidigt som du är noggrann och håller god kvalité i ditt arbete.

Information om uppdraget

Sustainable Interaction är specialister inom sitt område och har mer än 20 års erfarenhet av frågor som rör hållbarhet och ansvar. Företaget erbjuder bland annat webbutbildningar och föreläsningar om spelansvar, CSR och hot och våld. Eftersom produkterna är komplexa är det viktigt att du som företagssäljare framstår som lugn, trygg och trovärdig i din kontakt med kunden. Som person ser vi att du har en social följsamhet och förstår företagets produkter samt kundens behov.

Academic Work söker för Sustainable Interactions räkning studenter som kan arbeta två dagar i veckan. Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos företaget.

Arbetsuppgifter

Som företagssäljare hos Sustainable Interaction ingår du i ett sammansvetsat team där din primära uppgift är att bearbeta leads, det vill säga ringa och följa upp kunder, etablera kundkontakt, boka in möten, dokumentera i CRM-system samt research. Din uppgift blir alltså att ta den första kontakten med kunden. Börjar du bli varm i kläderna finns det möjlighet till att själv få hålla i möten och demonstrera företagets produkter.

Du kommer till exempel att:
 • Kommunicera med potentiella kunder via mail och telefon
 • Boka in kunder på möten
 • Dokumentera säljprocessen i CRM-system
 • Researcharbete
Genom varierande och utmanande arbetsuppgifter kommer du få stor inblick i Sustainable Interactions arbete, där all expertis, utveckling och produktion finns inom företaget. Tjänsten passar dig som trivs med att ingå i ett team med högt i tak och visar du framfötterna finns goda möjligheter till att få utökade arbetsuppgifter och ansvar.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
 • Studerar på minst 50%
 • Är tillgänglig för att arbeta två dagar i veckan
 • Har erfarenhet av försäljning
 • Har god kommunikativ förmåga i svenska både i tal och skrift
Det är meriterande om du studerar något inom områdena media, copy, pedagogik, IT eller psykologi.

Som person är du van vid att ta mycket ansvar och du har förmågan att snabbt sätta dig in i komplexa produkter. Du har även förmågan att organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare är du noggrann och håller en god kvalité i ditt arbete. Du är en social och prestigelös person som sprider mycket energi till dina kollegor och som alltid tar dig an nya utmaningar med ett leende.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, cirka 10 timmar i veckan fram till slutet av juni med start i mitten augusti igen.
 • Placering: Lund
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om företaget här! Sustainable Interaction