Grundskollärare Sv/SvA åk 7-9, 60% tillsvidareanställning

Grundskollärare Sv/SvA åk 7-9, 60% tillsvidareanställning

Tillsvidareanställning Sv/SvA, 60 % grundskollärare åk 7-9

Vi söker dig som avser arbeta deltid from ht 22.

Gillar du arbeta i en effektiv organisation, med självstyre i klassrummet, stadievisa gemensamma regler och rutiner så är MM-skolan den skola du söker. På Montessori Mondial arbetar samtliga lärare över årskursgränserna. Vi bildar ett lärarlag och tar alla beslut gemensamt på våra möten. Det som särpräglar oss är just snabbhet: från tanke, beslut till handling.

Fr om augusti 2022 söker dig som är behörig och legitimerad lärare i Sv/SvA. Tjänsten är en tillsvidareanställning. I tjänsten ingår mentorskap och delat klasslärarskap på högstadiet. Varje klass har två mentorer tillika klasslärare. Är du utbildad i montessoripedagogik ser vi det som en merit. Vissa av våra lärare har läst in sin montessoriutbildning under tiden de varit anställda hos oss.

Montessori Mondial Lund (MML) är en av Pysslingen Förskolor och Skolor AB. Vi är en mindre skola med 250 elever, en klass per årskurs, och ca 40 anställda, och är en av Lunds, sedan över 20 år, etablerade och kvalitativa friskolor i skollokaler på nybyggda Södra Råbylund. Som en av AcadeMedias grundskolor sätter vi kvalité och måluppfyllelse främst. Måluppfyllelsen i samtliga klasser är mycket hög. 93% av våra elever säger att de är trygga i skolan. En viktig framgångsfaktor!

Vi söker en lärare som aktivt vill samverkar med kollegor över ämnesgränserna, som tror att elever kan lyckas när vi skapar rätt förutsättningar för dem. Våra elever tränas tidigt i eget ansvar och medverkan i sin egen utbildning varför ditt arbetssätt bör vara inkluderande och relationellt.

Vi förutsätter att du arbeta digitalt På MM-skolan har du de didaktiska verktyg du behöver i din undervisning. Eleverna har alla egna Cromebooks. Nationella prov görs i Inspera. Din undervisning är förlagd till högstadiet där du också är mentor och klasslärare. Samtliga lärare på MM-skolan, bildar ett arbetslag då vi ser alla våra möten som kollegiala lärandemöten.

Skolan är liten och vi känner alla varandra. Gemenskap är inte bara ett honnörsord på MML ! Sambedömning, och att med kollegor diskutera betyg och bedömning, är en viktig del av skolans arbetssätt. På MML fokuserar vi på kunskap och studiemotivation som, bland eleverna i alla årskurser, är mycket hög.

Vi arbetar med Trivselledare på skolan varför fokus på trygghet och trivsel är en av våra hörnstenar. Det är därför av stor vikt att du är en person som aktivt vill skapa goda relationer till både elever och vårdnadshavare. Vi arbetar i en ömsesidig respekt varför god samtalston och vänligt bemötande är en självklarhet på skolan. Vi vill att alla elever ska se och känna att de kan lyckas i samtliga ämnen! Tillsammans gör vi Lund lite bättre.

Arbetstid/Varaktighet

Deltid 60%, ferietjänst som lärare i Sv/SvA

Tillträde

Augusti 2022 eller tidigare enligt överenskommelse

Lön Individuell månadslön

Kollektivavtal

Almega Friskoleavtalet www.almega.se

Kontaktpersoner

Tabarak al Karkhi skolkoordinator 046-16 30 40

Margaretha Eventhén rektor, 0705-21 72 54

Fackliga kontaktpersoner

Centrala ombud för medlemmar i Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund och Kommunal

Ansökan

Ref nr: Sv/SvA Aug 2022

Sista ansökningsdag 2022-07-20

Vänta inte med din ansökan. Vi påbörjar intervjuer vartefter ansökningarna inkommer och tjänstetillsättning kan komma ske före annonsens utgång. Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag.

Se vår hemsida https://montessorimondial.se/lund/

Vi finns även på Facebook och Instagram @montessorimondial.se/lund

Arbetsgivare

Pysslingen Förskolor och Skolor AB

Montessori Mondial Lund F-9

Pysslingen Förskolor och Skolor AB

Landgillevägen 39 A-E

224 80 LUND
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 juli 2022 (53 dagar kvar)