Noggrann elektromekaniker till Agellis

Noggrann elektromekaniker till Agellis

Agellis, del av RHI Magnesita, utvecklar och säljer kundanpassade mätinstrument till stålverk och smältverk världen över. Vi är idag 14 personer och söker nu en elektromekaniker som tycker om att arbeta praktiskt och som har ett genuint tekniskt intresse.

Om tjänsten

Våra mätinstrument möjliggör för stålverk och smältverk att mäta nivåer och flöden av smält metall och slagg. Produkterna hjälper våra kunder med ökat utbyte, avkastning, energibesparing och ger också en säkrare arbetsmiljö samt leder till minskad miljöpåverkan. Vi är stolta över vår produkt som gör skillnad!

Du kommer främst arbeta med tillverkning av sensorer till våra mätinstrument, och kommer bland annat att:
 • Tillverka, reparera och leveranstesta elektromagnetiska sensorer
 • Montera elektronik- och apparatskåp
 • Tillverka och montera kontakter och kablar
 • Kvalitetskontrollera och testa kretskort
 • Lättare mekaniskt arbete som inkluderar TIG svetsning och lödning
Du kommer arbeta nära dina kollegor i produktionen som består av fältinstallatörer och en konstruktör med produktionsansvar. Vidare har du även tät kontakt med utvecklingsavdelningen i syfte att förbättra och effektivisera våra produkter och produktionsprocesser.

Tjänsteresor runt om i världen kan förekomma, främst för installationer, max 10 dagar per år.

Om oss

Vi är ett litet svenskt bolag, totalt 14 anställda, där du på ett direkt och viktigt sätt bidrar till vår verksamhet. Du kommer att utvecklas brett tekniskt. Agellis ingår i RHI MAGNESITA med 14 000 anställda på 70 kontor runt om i världen. Det finns goda möjligheter att utvecklas inom koncernen för den som vill.

Goda relationer med kollegorna och work-life balance är viktigt hos oss. Exempelvis tränar två gånger per vecka över lunchen. Självklart fikar vi också tillsammans varje dag - vi ser gemenskap kollegor emellan som en framgångsfaktor i arbetet och vi tycker om att ha kul tillsammans.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har några års arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter, och minst gymnasieutbildning med teknisk inriktning.

Vidare söker vi dig som genom studier eller tidigare arbetslivserfarenhet har:
 • Kunskap att läsa mekanik- och elritningar
 • Kunskaper i mjuk- och hårdlödning
 • Goda kunskaper i svenska såväl som engelska
 • God datorvana och kunskap i Officepaketet
 • Kunskap i TIG svetsning (meriterande)
 • Lödcertifikat (meriterande)
Det viktigaste för att lyckas i rollen kommer bli ditt genuina intresse för elektromekanik. Vidare är du som person självständig, praktiskt lagd och lösningsorienterad. Du är noggrann och tålmodig i ditt sätt att arbeta.

För att trivas i vårt gäng ser vi att du är en social person som tycker om att bidra med idéer för att driva vårt företag framåt!

Låter det intressant?

Då ser vi fram emot din ansökan! Bifoga CV och personligt brev genom att trycka på ”Sök tjänst.” Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan.

För specifika frågor om tjänsten och Agellis, kontakta Patrik Bloemer på patrik.bloemer@RHImagnesita.com / 0733-170843.

Ansvarig rekryteringskonsult är Jonna Warnerbring, Roi Rekrytering. För frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta Rekryteringskonsult Jonna Warnerbring på jonna.warnerbring@roirekrytering.se

Om Agellis Group AB

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför elektromagnetiska mätinstrument (EMLI) och termografisk övervakningsutrustning (VISIR) för den globala metall-industrin. Våra möjliggör ökad automation, ökad processeffektivitet och förbättrad säkerhet för personal inom metallproduktion. Agellis är idag en av de ledande aktörerna inom sin marknadsnisch och omsätter cirka 25 miljoner. Läs gärna mer på vår hemsida.

Om RHI Magnesita

The driving force of the refractory industry

With 14,000 highly skilled people across more than 35 countries, we produce 2.9 million tons of refractory materials each year. These enable the high-temperature production of steel, cement and glass and many more materials essential to daily life.

We’re acknowledged industry leaders in innovative technology. But to deliver results for customers, that technology has to be put to work effectively. By people. That’s why we attach so much importance to our employees. To a leadership style that encourages openness, fresh thinking and initiative. To a collaborative culture that values ideas and determination to add value for our customers. Colleagues who are down-to-earth, positive, energetic and optimistic make strong teams who get results.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 sept (15 dagar kvar)