Lastmaskinist

Lastmaskinist

Arbetsbeskrivning
Till Sydstens täkt i Dalby söker vi nu en lastmaskinist för utlastning av material. Du kommer ingå i ett team av totalt fyra lastmaskinister.

Som lastmaskinist hos oss kommer du att köra våra maskiner och fordon enligt våra rutiner. Du har ett ansvar för maskinerna och att våra kunder får sitt material snabbt och med hög kvalitet

Arbetet är emellanåt i högt tempo och ställer krav på god samarbetsvilja och bibehållet säkerhets- samt kvalitetstänk, även när tempot är högt.

Din profil
Du har minst 1-2 års yrkeserfarenhet inom arbetsområdet, eller annan erfarenhet som kan bedömas likvärdig.

Vi ser att du som söker tjänsten är en initiativrik, ansvarstagande och ordningssam person med stor arbetsvilja. Du tycker om att ha ansvar och mycket att göra. Du har lätt för att ta initiativ och arbetar bra såväl i grupp som självständigt. Goda kunskaper i både tal och skrift i svenska. Viss datorvana krävs.


Mer info
Kontaktperson Anders Nilsson
Email Mejla Anders Nilsson
Område Lund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 feb (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sydsten är den ledande utvecklaren, tillverkaren och leverantören av krossprodukter och fabriksblandad betong, med tillhörande kringtjänster, i Skåne, Blekinge och Halland. Inom affärsområdet bergmaterial tillverkas krossprodukter i stora mängder i en industriell process. Bergtäkten i Dalby är en av Sydstens fyra täkter och en av
Sveriges största.

Sydsten ägs till 50 % av Skanska Sverige AB och till 50 % av Unicon Beton A/S
Sydsten har sitt huvudkontor i Malmö och totalt är vi 130 medarbetare som omsätter ca 550 miljoner, varav hälften finns inom affärsområdet bergmaterial.