Quality Assurance Specialist

Quality Assurance Specialist

Vi söker en Quality Assurance Specialist!

Om tjänsten
Vill du ha en spännande roll inom kvalitet och livsmedelssäkerhet?

Just nu söker vi en driven och ansvarsfull kvalitetsspecialist som vill arbeta med systematiskt kvalitetsarbete och bidra till fortsatt hög kvalitet på våra produkter och stödja oss i arbetet att bli ännu bättre till vår anläggning i Dalby.

Som kvalitetsspecialist har du en viktig roll i vårt förebyggande kvalitetsarbete genom att du samordnar arbetet med kvalitetscertifieringar och arbetar för att dessa upprätthålls. Du arbetar aktivt med att följa upp och utveckla befintligt ledningssystem för livsmedelssäkerhet och produktkvalitet vilket bidrar till att AAK i Dalby uppfyller fastställda mål inom området.

Du stödjer organisationen inom livsmedelslagstiftning och är sakkunnig och rådgivande i kvalitets- och livsmedelssäkerhetsfrågor. En stor del av arbetet handlar om att planera, följa upp och förbättra AAK:s HACCP-arbete samt att leda HACCP-team och vara delaktig i implementeringen, allt för att säkerställa att våra produkter fortsatt håller hög kvalitet och lever upp till våra kunder och konsumenters förväntningar. Du planerar, följer upp och stödjer interna revisonsgrupper.

Du rapporterar till vår kvalitetschef och ingår i kvalitetsavdelningen där du blir en del av ett team med stort engagemang.

Vi söker dig
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom naturvetenskap/livsmedel. Meriterande är flera års arbetslivserfarenhet av kvalitetsarbete, gärna från livsmedelsbranschen eller läkemedelsindustrin. Du har dokumenterad kunskap om och erfarenhet av FSSC 22000, HACCP-arbete, livsmedelslagstiftning och livsmedelssäkerhet.

För att passa i rollen krävs att du är analytisk, strukturerad samt gillar att stödja i utredningar för att hitta grundorsaker och bidra till att förbättringar implementeras. Som person kan du sätta dig in i olika situationer, prioritera dina uppgifter, är lösningsfokuserad och har en pedagogisk förmåga att skapa engagemang för att motivera andra. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Du kommer ha många kontaktytor så dina sociala egenskaper och din förmåga till lyhördhet och samarbete är viktiga. Du hanterar och överför information på ett enkelt och lättförståeligt sätt i tal och skrift, både internt och externt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och placering i Dalby.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett spännande arbete i en stimulerande miljö med möjlighet att utvecklas. Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas.

Ansökan
Välkommen att ansöka med CV samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt dock senast den 25 september 2022.
Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Notera att ansökningar inte tas emot via e-mail.

För mer information om tjänsten kontakta
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Sanja Sjövall, Kvalitetschef, telefon 0704-941150 eller via mail sanja.sjovall@aak.com

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Marie Sundström, HR Business Partner, telefon 0733-984827 eller via mail marie.sundstrom@aak.com

Vi har gjort vårt val av kanaler för denna rekrytering och undanber oss vänligen att kontaktas av säljare, rekryteringsbyråer eller bemanningsföretag.
Mer info
Kontaktperson Sanja Sjövall
Telefon 0704 941150
Område Lund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aak.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt verksamhetssyfte, Making Better Happen™, beskriver vår strävan efter ständig förbättring.

AAK är specialiserat på växtbaserade oljor som är värdehöjande ingredienser i en rad populära konsumentprodukter. Vi gör dessa produkter godare, hälsosammare och mer hållbara. Med våra oljor kan produkternas sensoriska egenskaper förbättras, till exempel genom att göra konsistensen i premiumchoklad mjukare, växtbaserade burgare saftigare eller smördeg med lågt fettinnehåll frasigare. Genom att ersätta ingredienser med AAK:s växtbaserade alternativ kan våra kunder även optimera och effektivisera sin produktion. Med värdehöjande oljor och fetter hjälper vi våra kunder att lyckas bättre.

Kundgemensam produktutveckling samt en förståelse av vad "bättre" innebär för varje enskild kund är kärnan i vår verksamhet. Med våra flexibla produktionsanläggningar och omfattande expertkunskaper levererar vi våra värdehöjande produkter till en rad branscher, såsom choklad och konfektyr, bageri, mejeri, växtbaserade livsmedel, specialnutrition, food service och kroppsvård. Våra 3.900 medarbetare samarbetar tätt med våra kunder via 25 regionala försäljningskontor, 15 innovationscenter och med stöd från drygt 20 produktionsanläggningar.

AAK, med huvudkontor i Malmö, är noterat på Nasdaq-börsen i Stockholm och har strävat efter ständig förbättring i 150 år.

Vår anläggning i Dalby är ett tillverkande företag inom livsmedelsindustrin som huvudsakligen producerar livsmedel baserade på vegetabiliska oljor för vidare försäljning till industri och storhushåll. Bolaget ingår i den börsnoterade koncernen AAK AB som är världens ledande tillverkare av vegetabiliska specialfetter. AAK Dalby har sin huvudsakliga verksamhet i Dalby med ca 65 anställda.