Semestervikariat

Semestervikariat

Semestervikariat 2020

Vill du ha ett intressant och utvecklande arbete i sommar? Vi har lediga tjänster och letar efter dig. Du blir en del av ett arbetslag med fokus på initiativ, innovation, förbättringar och teamwork!

Om tjänsten
För semestervikariaten görs en samordnad rekrytering.

Vi erbjuder dig en möjlighet till semestervikariat på AAK i Dalby. Vi söker semestervikarier till produktion, lager, underhåll samt logistikavdelning. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på avdelning.

Du kommer tillsammans med erfarna kollegor ta del av hur det är att arbeta på AAK.

Vem är du?
Vi söker dig som fyllt 18 år, med godkända betyg från gymnasiet och goda kunskaper i svenska. För vissa tjänster krävs truckkort. Du är ansvarsfull, tar egna initiativ samt underlättar för avdelningen när det behövs. Du motiveras av att nå de dagliga målen som finns i produktionen, har en god problemlösningsförmåga och ett effektivt arbetssätt.

Semestervikariaten pågår helt eller delvis under perioden juni till augusti. Tillträde sker enligt överenskommelse. Arbetstidsformen varierar.

Om AAK

För att bibehålla vår ledande position inom vegetabiliska oljor är vi ständigt på jakt efter välutbildade, innovativa, kompetenta, engagerade och omsorgsfulla medarbetare. Vi erbjuder stimulerande internationella karriärmöjligheter på alla nivåer inom produktion, försäljning, kundinnovation och stödfunktioner i fler än 25 länder.

AAK:s arbete är uppbyggt kring våra kunders verksamheter och vi tror starkt på långsiktiga och starka relationer. Genom vårt unika utvecklingsarbete arbetar vi i nära samarbete med våra kunder för att utveckla lösningar som uppfyller kundspecifika behov.

Vår anläggning i Dalby är ett tillverkande företag inom livsmedelsindustrin som huvudsakligen tillverkar livsmedel baserade på vegetabiliska oljor för försäljning till industri och storhushåll. Bolaget ingår i den börsnoterade koncernen AAK som har verksamhet över stora delar av världen. AAK Dalby AB har sin huvudsakliga verksamhet i Dalby och har funnits här sedan 1934. Bolaget har idag cirka 100 anställda, varav de flesta arbetar i Dalby.

Ansökan
Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt dock senast 1 mars 2020. Urval sker löpande.

Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta vår chef för produktionen, Bengt Larsson på telefon 0705 345205 eller via mail bengt.larsson@aak.com.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Business Partner Marie Sundström 0454-828 67.

AAK månar om en säker arbetsmiljö och verkar för en drogfri arbetsplats. Som arbetssökande och medarbetare hos oss ska du som en del av rekryteringsprocessen kunna genomföra drog- och alkoholtest utan anmärkning.

Välkommen att ansöka med CV samt ett personligt brev. Glöm inte att skriva med person- och kontaktuppgifter.

Vi har gjort vårt val av kanaler för denna rekrytering och undanber oss vänligen att kontaktas av säljare, rekryteringsbyråer eller bemanningsföretag.
Mer info
Kontaktperson Marie Sundström
Telefon 0454-828 67
Område Lund
Yrkesroll Administration, Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.aak.se
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AAK prohibits discrimination on the basis of race, color, sex, sexual orientation, age, national origin, physical or mental disability, religion, veteran status, and any other class of individuals protected from discrimination under state or federal law in any aspect of the access to, admission, or treatment of students in its programs and activities, or in employment and application for employment.