Anbudskalkylator

Anbudskalkylator

På Purac arbetar vi med något som är betydelsefullt och vi gör det tillsammans! Våra lösningar designas med hjälp av de senaste IT-verktygen, metoderna och teknikerna och vi levererar, bygger och driftsätter anläggningar för kunder världen över. Våra projekt inom vattenrening och biogas är både spännande och framförallt viktiga för många människor.

Vill du vara med på vår fortsatta resa och göra det tillsammans med andra kompetenta och engagerade kollegor? Nu söker vi en anbudskalkylator.Din roll
Som Anbudskalkylator har du en viktig roll där du ansvarar för att ta fram kompletta kalkyler från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du jobbar i nära samarbete med vår Försäljningsavdelning, Anbudsteknik och Inköp samt har en löpande dialog med leverantörer. I rollen ingår även att vara med och utveckla vårt arbetssätt där vi välkomnar nya tankar och idéer kring anbudsförfarandet.

Om dig
Vi söker dig som är genuint intresserad av teknik och som har flera års erfarenhet av att arbeta som anbudskalkylator i entreprenad- och/eller VA-branschen.

Du har:
  • Flera års erfarenhet att jobba med kalkylsystem.
  • Erfarenhet från VA-/Entreprenadbranschen.
  • Ekonomisk och/eller teknisk utbildning på högskolenivå.
  • B-körkort
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
Som person är du strukturerad och trivs i samarbete med andra. Du är van att arbeta självständigt och att fatta egna beslut.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en intressant och utvecklande tjänst i en miljö där innovativ miljöteknik blir ditt verktyg. Vi är ett ledande kunskapsföretag inom vattenrening och i sin bransch innovativ behandling av biologiskt avfall. Du kommer att bli en del i ett av Skandinaviens mest framgångsrika företag. Vi uppmuntrar egna initiativ och kontinuerlig utveckling premieras. Vi vill stolt kunna säga att vi har branschens mest kompetenta medarbetare som med glädje skapar morgondagens lösningar redan idag.

På Purac trivs vi tillsammans och har en god, familjär arbetsmiljö som präglas av öppenhet och goda skratt. Vi satsar på kompetensutveckling och ett hållbart arbetsliv. Vi erbjuder bland annat flexibla arbetstider, arbetstidsförkortning, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Mer om Purac
Purac AB är en privatägd svensk koncern som erbjuder entreprenader och service för vattenrening och biogasproduktion där miljön är i fokus. Vi är etablerade i Skandinavien och Asien och har hittills genomfört mer än 4000 entreprenader i 70 länder över hela världen. Med en omsättning på drygt 850 miljoner är Purac AB ett ledande företag inom sitt område.

Läs gärna mer om oss på www.purac.se

Ansökan
Skicka in ditt CV och personliga brev så snart du har möjlighet då urval sker löpande.

Sista ansökningsdag 2019-11-30

Har du frågor om tjänsten så kontaktar du
Lisa Alsterberg
lisa.alsterberg@roirekrytering.se
0733-94 15 05

Mia Erenius
mia.erenius@roirekrytering.se
0770-11 01 77
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)