Digitaltryckare till ÅR Packaging Digital

Digitaltryckare till ÅR Packaging Digital

Tjänstebeskrivning

Brinner du för digitaltryck och vill bli en del av en spännande och dynamisk organisation med goda utvecklingsmöjligheter? Då låter det som att vi skulle bli en bra match!

Du har en avgörande roll i den del av vår produktionskedja som rör tryckning på olika förpackningsmaterial. I din roll hos oss kommer du att arbeta med digitaltryck i vår HP Indigo-tryckare samt sköta lackning och rullskärning. En viktig del av ditt arbete är att löpande säkerställa kvaliteten på vårt producerade material samt avhjälpa eventuella fel. Tillsammans med kunniga kollegor och produktionsledning kommer du, som en del av en organisation med korta beslutsvägar och med stor erfarenhet, att driva och förbättra effektiviteten i våra tryckpressar. Inom organisationen finns det även goda utvecklingsmöjligheter!

Krav på person

Du har gymnasial utbildning, gärna med inriktning teknik. Vi söker dig som har arbetat på tryckeri med liknande uppgifter tidigare och vi ser gärna att du har erfarenhet av flexibelt material. Erfarenhet av arbete med digitaltryck är ett krav. Erfarenhet av digitaltryck i HP Indigo är meriterande. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi söker dig som tycker om ett högt tempo och som jobbar som bäst när det är mycket att göra. Vidare är du snabb, noggrann och har förmåga att driva och strukturera ditt arbete. Då du kommer att ingå i ett team är det en förutsättning att du är en lagspelare. Är du dessutom prestigelös med ett gott humör kommer du att passa som handen i handsken i vårt befintliga team!

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 2-skift
Plats: Lund

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Carlsson på mattias.carlsson@performiq.se. Kallelser till intervjuer kommer ske löpande från v.2 och framåt.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 10 feb 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÅR Packaging Digital (tidigare Mediaköket) är en komplett leverantör av grafiska tjänster och digital tryck i industriell skala för flexibla förpackningar och etiketter. Vi erbjuder våra kunder digitala lösningar får A-Ö, mellanstora till små serier och kundanpassade efter specifika behov. Våra 19 års erfarenhet av digitaltryck i kombination med 40 års arbete inom prepress och print management gör oss till en ledande leverantör av tryck och grafisk service. ÅR Packaging Digital ingår i ÅR Packaging.

Sökord: Digitaltryckare, digital tryckare, tryckare, grafisk, digitaltryck, tryckeri, grafiskt, efterbehandling, print, digital, offset.