Administratör

Administratör

Serviceinriktad administratör till First Class Brands och Healthy Co
Snabbväxande First Class Brands och HealthyCo söker en serviceinriktad administratör till kontoret i Lund.

Arbetsuppgifter

Som administratör på First Class Brands och HealthyCo kommer du att ha en bred administrativ roll, med stort fokus på service både internt och externt. Rollen kommer att innebära både rutinuppgifter och ad hoc uppgifter, självständigt arbete och mycket kontakter.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara;
  • Ordermottagning och -registrering
  • Kundservice via telefon och mail
  • Support mot säljare
  • Fakturahantering och kontering
  • Inköp av kontorsmaterial och dylikt
  • Posthantering och andra serviceuppgifter kopplade till kontoret
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och ska tillsättas snarast möjligt.

Kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom administration och service och som trivs i en bred roll med olika arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har arbetat med liknande uppgifter tidigare och att du har sinne för ekonomi och siffror. Erfarenhet från livsmedelsföretag och förståelse för snabbrörliga varor är meriterande.

För att lyckas i din roll är det viktigt att du är en serviceinriktad och duktig administratör och noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du trivs utmärkt i en serviceroll, där du får vara behjälplig i olika processer och uppgifter och du har en god samarbetsförmåga. Som person är du prestigelös och kommunikativ och du har lätt för att uttrycka dig på både svenska och engelska, i tal och skrift.

Goda datorkunskaper är ett krav och har du erfarenhet av Visma, eller annat affärssystem, är det en fördel. B-körkort är ett krav.

First Class Brands och HealthyCo erbjuder dig

Du kommer ingå i ett dynamiskt team med god stämning och med utrymme att växa och utvecklas i din roll. Du kommer att arbeta med ett starkt varumärke och ha en varierad tjänst med möjlighet till många olika arbetsuppgifter i ett växande företag. Arbetsmiljön är dynamisk med korta beslutsvägar och det finns många spännande utmaningar och utvecklingsmöjligheter för såväl företaget som för dig som medarbetare.

Ansökan

I denna rekrytering har First Class Brands och HealthyCo valt att samarbeta med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Frida Borg på telefonnummer: +46 40-10 12 19.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Borg
Telefon 040101219
Område Lund
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

First Class Brands och HealthyCo är två systerbolag som säljer och marknadsför egna varumärken inom kosttillskott, snacks, dryck, koloniala livsmedel och närliggande kategorier.
First Class Brands, grundat 2011, har en inriktning mot sport/nutrition och finns idag brett etablerade inom DVH och på andra kanaler i Sverige, därtill exporteras First Class Brands produkter till ett 20-tal marknader genom export till distributörer och retailers. Bolaget omsatte 2018 ca 200 miljoner SEK och växer med 40-45 % YTD.
HealthyCo, grundat 2016, har en inriktning mot koloniala livsmedel och fokuserar på att utveckla produkter fritt från tillsatt socker, alternativt ekologiska livsmedel. Bolagets produkter finns väl distribuerade inom DVH i Sverige och exporteras idag till ca 15 marknader. Bolaget omsatte ca 45 miljoner SEK 2018 och växer närmre 100% YTD.