Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Processoperatör betonganläggning till Rudus AB

Sista ansökningsdag
18 oktober 2024 (21 dagar kvar)
Publiceringsdatum
24 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Trivs du med ett varierande industriarbete? Vill vara en del av den gröna omställningen? Välkommen att söka tjänsten som processoperatör till Rudus ABs etablering i Boden.

Om tjänsten
Som processoperatör arbetar du med varierade arbetsuppgifter. I rollen arbetar du med styrning av betongtillverkning, vid en mobil betongfabrik ute i fält. Tillverkningsprocessen av betong samt fyllning av betongbilar styrs från ett kontrollrum. För att säkerställa att levererad betong uppfyller kraven för hårdhet och tålighet genomför du tryckprovning av betongprover.

Ditt mål är att säkerställa att betongen har rätt kvalitet, utifrån kundens önskemål. Din arbetsdag innehåller arbetsuppgifter inom processtyrning, kvalitetskontroller, ordermottagning, transportsamordning samt kundservice. Arbetet utförs både inom- och utomhus.

Du ingår i internationellt team bestående av såväl finska som svenska medarbetare. Arbetsplatsen är förlagd på Stegras område i Boden och du arbetar i skiftgång.

I rollen som processoperatör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Processtyrning
- Kvalitetskontroller
- Löpande underhåll
- Ordermottagning

Om dig
Vi söker dig som har genomfört gymnasieutbildning eller besitter motsvarande arbetslivserfarenhet. För att lyckas i rollen har du erfarenhet av process-styrning av betongtillverkning eller närliggande bransch. Goda kunskaper i engelska samt körkort är en förutsättning för att lyckas i rollen. Färdigheter i finska är meriterande.

Vi ser att du är en lagspelare som skapar naturliga samarbeten med din närmsta kollega. Du trivs i en roll som präglas av eget ansvar, initiativtagande och problemlösning på plats. Som person är du ansvarstagande och noggrann. Du trivs i en varierad roll med praktiskt arbete.

Viktigt för tjänsten är:
- Ansvarstagande samt självständighet
- God samarbetsförmåga
- Trivs med ett varierande industriarbete

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Adecco och är en direktrekrytering till Rudus. Sista ansökningsdag är den 18e oktober men urval sker löpande.

Om Rudus
Rudus AB tillhör Rudus Oy som är en ledande aktör inom byggmaterialindustrin och erbjuder högkvalitativa och hållbara lösningar. Rudus Oy ingår i CRH-koncernen sedan 1999, vilken är en global aktör inom byggmaterialsektorn. Rudus Oy är marknadsledande i Finland med 17 fabriker för betongprodukter, 50 färdigblandat betongfabriker och ca 90 produktionsområden för ballast.

Rudus Oy har återvinningsstationer i Finland för betong- och tegelpartier samt överskottsjord. Rudus strävar efter hållbara och miljövänliga lösningar genom att minska sin påverkan på naturen och genom att främja återvinning. Rudus utvecklar innovativa produkter och metoder för att möta kraven på hållbarhet inom byggbranschen samt för att bidra till en hållbar framtid. För mer info om CRH, se www.crh.com och Rudus Oy, se www.rudus.fi

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Marcus Berg på 073 684 70 97 eller Marcus.Berg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 oktober 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!