Hoppa till innehåll
Wist Last & Buss, Servicemarknad, Luleå logotyp

Wist Last & Buss söker Reservdelstekniker till Luleå

Ansök nu
Efterfrågan från våra kunder ökar och vi behöver stärka upp vårt team med fler medarbetare. Vi söker därför reservdelstekniker till vår anläggning i Luleå!

Som reservdelstekniker hos oss bestårdina huvudsakliga arbetsuppgifter av att sälja reservdelar externt och internt, hantera godsmottagning och inplockning av varor, lagervård, fakturering, inköp och returhantering av reservdelar samt truckkörning vid behov.

Vi söker dig som:
  • Har en god samarbetsförmåga och en hög servicenivå
  • Är en problemlösare och har ett gott ordningssinne
  • Har god system- och datorvana då all reservdelshantering och fakturering sker i affärssystem
Vi ser gärna att du har teknisk kunskap och ett intresse för fordon. Har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter är det meriterande. B-körkort är ett krav och har du dessutom truckkort är det ett plus.

Vad kan vi på Wist Last & Buss erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med trevliga kollegor inom verkstad, reservdelar och försäljning. Hos oss får du löpande utbildning för att du ska få möjlighet till vidareutveckling samt för att säkerställa att vi tillsammans erbjuder service av högsta kvalité till våra kunder.

Vi som arbetar inom koncernen Persson Invest är delägare i vinstandelsstiftelsen "Årsringen" och även i personalstiftelsen som äger en nyproducerad lägenhet i Åre och en stuga i Hemavan. Utöver detta har vi självklart tjänstepension, personalvårdsförmåner och rabatter hos våra egna bolag. Bli en av oss du också!

Anställning

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Urval sker löpande så vi rekommenderar dig att skicka in din ansökan redan idag. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Servicemarknadschef Tommy Esberg på telefonnummer 0920-217742 alternativt via tommy.esberg@wistlastbuss.com

Varmt välkommen till oss på Wist Last & Buss! Vi ser fram emot att tillsammans med dig fortsätta att utveckla Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar.

Wist strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar och består av två bolag. Wist Last & Buss AB i Sverige med 19 anläggningar från Kiruna i norr till Köping i söder och Wist Last & Buss AS i Norge med 15 anläggningar från Mo i Rana i norr till Volda i söder. Bolagen omsätter ca 2,7 miljarder kronor och har 650 medarbetare. Wist Last & Buss ingår i AB Persson Invest som är en familjeägd koncern med anor från 1932 med verksamheter inom bilhandel, hyvleri, skogs- och fastighetsförvaltning samt vindkraft. Koncernen har sitt säte i Östersund och omsätter cirka 6 miljarder och har cirka 1 400 medarbetare. För mer information se www.perssoninvest.se och www.wistlastbuss.com
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 juni 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar. Wist Last & Buss AB som omfattar Jämtlands, Västerbotten,
Norrbotten, Västernorrland, Uppsala, Västmanland samt södra delarna av Dalarnas län. Wist Last & Buss AS i Norge omfattar ett område från Mo i Rana i norr till Ålesund i söder. Bolagen omsätter ca 2 miljarder kronor och har 550 medarbetare. Wist Last & Buss ingår i AB Persson Invest som driver verksamheter inom bilhandel, hyvleri, skogs och fastighetsförvaltning.

Koncernen har sitt säte i Östersund och omsätter ca 4 miljarder och har 1 000 medarbetare.

För mer information: www.perssoninvest.se och www.wistlastbuss.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare