Hoppa till innehåll
Wikan Personal logotyp

Filialchef till Nordelektro (Comfortgruppen) i Luleå

Publiceringsdatum
20 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Tomas Vidmark
Telefon
Ansök nu

Nu finns möjligheten att arbeta som filialchef hos en av Norrlands ledande elfirmor. Här hamnar du på en fartfylld arbetsplats där siktet är inställt framåt och gasen är i botten.

Som Filialchef på Nordelektro i Luleå har du en viktig roll att driva och samordna vår lokala verksamhet för Nordelektro.
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete hos en arbetsgivare med hög tillväxt och där du ges stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation.

Om företaget
Nordelektro är det lokala el-installationsföretaget som ingår i den nationella koncernen Comfortgruppen. Vi erbjuder tjänster inom industri-el, elinstallationer, fordonsladdare och service samt tjänster inom kraft- och högspänning. Vi som arbetar på Nordelektro följer alla vår gemensamma Codex som borgar för att kunderna får den service och kompetens som efterfrågas. Nordelektro har idag kontor i Stockholm, Umeå, Skellefteå, Luleå, Malå och Arvidsjaur.

Comfortgruppen är en multidisciplinär kedja som erbjuder helhetslösningar inom VS, el, ventilation, fordonsladdning, solceller med allt från material och installation till service och underhåll.

Dina arbetsuppgifter
Uppdraget omfattar att etablera och bygga upp vår lokala verksamhet i Luleå med nära kontakt med kunder och beställare. Rollen innebär fullt personalansvar samt att driva större projekt. Då detta är en nyetablering kommer även stort fokus ligga på försäljning.

Som filialchef ingår du i Nordelektros ledningsgrupp samt har ett nära samarbete med övriga discipliner inom Comfortgruppen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser att du har en bakgrund inom projektledning, bygg, VVS eller el och att du förvärvat dig kunskaperna via utbildning eller arbetslivserfarenhet. Du har sannolikt även erfarenhet av försäljning och tidigare arbetat i ledande ledande befattning. Eftersom tjänsten innebär många interna och externa kontaktytor är det ett krav att du kan utrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Vi förutsätter att du har god datorvana och att du är van att arbeta i MS Office. B-körkort är ett krav.

I den här tjänsten kommer dina personliga egenskaper som ledare vara viktigare än din tekniska bakgrund. Vi tror att du är en flexibel, engagerad och driven lagspelare som har lätt för att få med dig andra. Du är lyhörd mot dina medarbetare och tror på att en välmående arbetsgrupp skapar en välmående verksamhet. Du ser ljust på framtiden och har en förmåga att ställa krav och fatta beslut. Meriterande om du har erfarenhet av partneringprojekt.

Du talar och skriver i både engelska och svenska.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Luleå. Sista ansökningsdag är 2024-03-07 och urval sker löpande.

För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tomas Vidmark på telefonnummer 072-709 02 82, alt. mail tomas@wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personals verksamhet är grundad på närhet och engagemang för att alltid kunna tillgodose bra service till våra kunder och anställda. Vi är djupt övertygade om att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kompetenta medarbetare är nyckeln till framgångsrika samarbeten inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Med närvaro på 14 orter i Sverige, en omsättning på cirka 400 miljoner kronor och omkring 800 engagerade anställda, strävar vi efter att vara en pålitlig samarbetspartner. Läs mer på www.wikan.se

Liknande Jobb

Wikan Personal logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 mars 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nordelektro är det lokala el-installationsföretaget som ingår i den nationella koncernen Comfortgruppen. Vi erbjuder tjänster inom industri-el, elinstallationer, fordonsladdare och service samt tjänster inom kraft- och högspänning. Vi som arbetar på Nordelektro följer alla vår gemensamma Codex som borgar för att kunderna får den service och kompetens som efterfrågas. Nordelektro har idag kontor i Stockholm, Umeå, Skellefteå, Luleå, Malå och Arvidsjaur. Comfortgruppen är en multidisciplinär kedja som erbjuder helhetslösningar inom VS, el, ventilation, fordonsladdning, solceller med allt från material och installation till service och underhåll.