Hoppa till innehåll
Titan Konstruktion AB logotyp

Projektchef till vår mark- och infraavdelning

Just nu söker vi en projektchef till vår mark- och infraavdelning. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära att du är med och driver anbud, initierar projekt, bearbetar marknad, bygger projektorganisation samt leder och strukturerar pågående projekt. Du kommer att ingå i ett centralt team, kopplat till vår avdelningschef för infrastruktur på huvudkontoret i Luleå.

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från branschen i ledande befattning.

Du innehar B-körkort samt har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Det är även meriterande om du har en utbildning inom bygg och anläggning, kalkyl och anbudsarbete samt har jobbat mot internationella beställare.

TITAN Konstruktion är ett företag med höga ambitioner och stor framåtanda som vuxit snabbt sedan uppstarten 2016. Just nu ser vi fram emot en ny fas i en framtid full av möjligheter. Vi anser att vår största tillgång är våra medarbetare och vi hoppas på att hitta en driven och erfaren person som strävar efter utveckling både i sig själv och i sitt team. God samarbetsförmåga är avgörande i denna position, därför lägger vi stor vikt vid personlighet när vi gör vårt urval.

Detta är en heltidstjänst med
tillsvidareanställning och start enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 19 juni 2023. Vänta inte med din ansökan då intervjuer sker löpande.

Vill du ha mer information om tjänsten går det bra att kontakta

William Aspebo - william.aspebo@titankonstruktion.se

Du kan också skicka in ditt CV direkt till: rekrytering@titankonstruktion.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 juni 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TITAN Konstruktion AB är ett privatägt och snabbt växande företag inom bygg och entreprenad som varit verksamma sedan 2016. Med en internationell sammansättning av kompetenta människor har vi kapaciteten att ta oss an komplexa uppdrag. Idag är vi specialister på avancerad entreprenad med spetskompetens inom datacenter där världsledande företag anlitar oss.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare