Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker dig som vill arbeta extra som vikarie i skola och förskola!

Publiceringsdatum
01 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du vara med och bidra till barns utveckling och lärande? Söker du ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik? Då kan detta vara något för dig!

Information om uppdraget:

I förskolan kommer du att möta barn från cirka 1 år till de börjar i förskoleklass. Tillsammans med förskollärare, barnskötare och specialpedagoger skapar du en inspirerande och trygg miljö för barnens lärande och utveckling. I grundskolan, F-9, kommer du att arbeta med elever i åldrarna 6-16 år och ta ansvar för att leda och genomföra lektioner på egen hand, vilket kräver både flexibilitet och professionalitet. Du kommer att vara en viktig del av ett team bestående av lärare, fritidspedagoger, förskollärare och specialpedagoger för att säkerställa en inkluderande och stimulerande lärandemiljö för eleverna.

Uppdraget innebär att du kommer bli anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult i Luleå kommuns förskolor, grundskolor och fritidshem. Arbetstiderna är förlagda till vardagar, dagtid. Vi söker dig som vill arbeta extra vid sidan av studier, har annat arbete som inte är på heltid eller är pensionär men vill göra en insats i skolans värld och arbeta när det passar dig. Tjänsten sträcker sig fram till sommaren eller med start till hösten. Observera att tjänsten ej gäller sommarjobb.

Detta söker vi:

För att passa i rollen som vikarie ska du vara lugn och stabil. Det är viktigt att du är duktig på att bygga relationer med barn och vuxna, du ska ge ett förtroendegivande intryck. Du ska uppträda omdömesfullt och följa skolans och förskolans regler, vara en god förebild till barnen och eleverna. Som person bör du ha god samarbetsförmåga samt en rak och tydlig kommunikation.

Det är inget krav på utbildning inom yrkesområdet men det är däremot meriterande, även erfarenhet inom yrkesområdet ses som meriterande. Har du körkort och tillgång till egen bil ses detta som positivt då en del enheter ligger utanför centrala Luleå, men är ej ett krav.

För att bli aktuell för tjänsten krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida genom länken nedan:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Låter detta intressant? Sök redan idag då vi genomför intervjuer löpande.
Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryterare emma.lindback@studentconsulting.com eller kundansvarig madeleine.forsback@studentconsulting.com
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com