Student sökes till tjänst som kandidatkommunikatör

Student sökes till tjänst som kandidatkommunikatör

Är du student som vill jobba med människor och hjälpa dem ut i arbetslivet?

Information om uppdraget:

Varje dag ger vi på StudentConsulting unga människor möjligheten att möta arbetslivet. Vår uppgift är viktig och det arbete vi bedriver kräver ett genuint engagemang och teamwork. På StudentConsulting strävar vi efter enkelhet, vilket vi tror är en grundsten för att uppnå goda resultat. För rätt person finns oanade utvecklingsmöjligheter i ett tillväxtföretag som StudentConsulting.

Vi har ca en halv miljon kandidater i vår CV-databas som sökt jobb via oss under de senaste åren. Vi kontaktar dessa kandidater regelbundet för uppföljning och avstämning.

Vill du ingå i vårt team av kandidatkommunikatörer?

Dina arbetsuppgifter kommer framförallt innebära att kontakta kandidater som visat intresse att delta i ett program genom Arbetsförmedlingen, där de kan få stöd i sitt arbetssökande. Du kommer även kontakta kandidater i vår databas för uppföljning. Under uppföljningen hjälper du även arbetssökande öka deras möjlighet till jobb. Kontakten sker främst via telefon och dator används för lättare administration.

Fast lön enligt avtal.
Placeringsort: Luleå.
Start slutet på mars, intervjuer kommer hållas löpande från V.11

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på minst 50% och gärna har minst 1 år kvar av dina studier. Språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav, det är även meriterande om du behärskar fler språk. Att vara duktig på att bemöta människor och skapa goda relationer är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Känner du att detta är tjänsten för dig, ansök redan idag!!!!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se