Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Redovisningskonsult till Aspia i Strömstad

Ansök nu
Är du en driven och ambitiös lagspelare som är bra på att bygga och bibehålla relationer? Vill du dessutom jobba i en familjär miljö med liksinnande kollegor? Se då hit, för vi har tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Aspia är ett marknadsledande företag inom redovisning och erbjuder kunder en mängd andra företagsnära tjänster. Till deras kontor i Strömstad söker vi nu en erfaren redovisningskonsult som vill vara med och utveckla både våra kunders företagande och våra medarbetare.

Som Redovisningskonsult har du en omväxlande och självständig roll. Du arbetar på uppdrag av kund och arbetet utförs på kontoret eller förlagt hos kund. Du stödjer och coachar mer juniora kollegor i uppdragen och har stort ansvar för att kunden är nöjd och att kvaliteten i Aspias leverans är hög. Här jobbar du i en familjär miljö, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som gillar kombinationen av ekonomi och kundvård. Aspia jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där personalen tar gemensamt ansvar och stöttar varandra.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

* Upprätta bokslut och årsredovisningar
* Inkomstdeklarationer, privatpersoner och juridiska personer
* Kvalitetssäkra periodbokslut
* Löpande rapporteringar till kund
* Konsultationer och kundrådgivning
* Löpande bokföring

Du erbjuds:

Aspias mål är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Hos Aspia får du arbeta med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, samt kollektivavtal och bra förmåner. Här läggs stor vikt vid att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos Aspia. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överrenskommelse.

Detta söker vi:

Detta söker vi:
* Högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning
* Tidigare erfarenhet av motsvarande arbete
* Minst två års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete med vana att upprätta bokslut, inkomstdeklarationer och årsredovisningar.
* Arbetat självgående i ovanstående uppgifter
* Flytande i svenska, såväl i tal som skrift

För att du ska trivas i rollen som redovisningskonsult och utvecklas inom Aspia tror vi att du är en driven och ansvarstagande person, som gillar samarbete och trivs att arbeta i team. Vi ser gärna att du har ett marknadsintresse och trivs i mötet med kunden. Du har förmågan att hantera ett stort flöde samt strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Vidare ser vi även att du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö där du kan vara med och påverka. Aspias sikte är inställt på att fortsätta leda digitaliseringen och tjänsteutvecklingen inom affärsnära tjänster. Vi hoppas att även du vill vara med och bidra till denna utveckling!

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Redovisning, Redovisningskonsult, Ekonomi, Ekonom, Ekonomichef

Sökord: Redovisning, Redovisningskonsult, Ekonomi, Ekonom, Ekonomichef
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare