Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Konsult inom masshantering infrastrukturprojekt till Sweco

Ansök nu
Brinner du för hållbarhetsfrågor och vill vara med och bidra till hållbar samhällsutveckling för kommande generationer? Då är Sweco arbetsplatsen för dig! Var med och förändra samhället - på riktigt!

Information om uppdraget:

Varför jobba hos oss?

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt - både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet! Du kommer att arbeta i nära samarbete både med dina lokala Sweco-kollegor och även med kollegor nationellt.

Vi erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Hos oss kan du bidra till att skapa den organisation du vill tillhöra och verka i. Du blir en del av vår grupp Bana Nord inom vår järnvägsavdelning som tillsammans är med och bidrar till några av Sveriges mest spännande järnvägsprojekt tillsammans med våra kunder. Du kommer även få möjlighet till att ingå i ett nätverk av erfarna specialister nationellt med goda möjligheter till utveckling och erfarenhetsutbyte.


Din framtida roll
Som masshanteringskonsult inom järnväg kommer du exempelvis att:

* Arbeta med masshanteringsfrågor främst inom järnvägsprojekt
* Hjälpa våra kunder att hitta klimat- och kostnadseffektiva lösningar
* Jobba i samverkan med övriga tekniker i våra uppdrag
* Utveckla kundrelationer och på sikt sälja in egna uppdrag
* Jobba med masshanteringsmodellering och visualisering

Beroende på din erfarenhetsnivå kommer du även få möjlighet till att:
* Ansvara för masshanteringsfrågor i uppdrag
* Vara med och driva utvecklingen av arbete med masshantering i infrastrukturprojekt framåt

Detta söker vi:

Vi söker dig som har
* Relevant högskoleutbildning alternativt likvärdig erfarenhet förvärvad från yrkeslivet
* Har erfarenhet av masshantering i infrastrukturprojekt
* Är väl förtrogen med excel
* Behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Det är särskilt meriterande om du har erfarenhet från entreprenad och produktionsplanering inom järnväg eller annan infrastruktur.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder och du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av StudentConsulting, vid frågor kan du kontakta rekryterare Femke på femke.golverdingen@studentconsulting.com

Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2023-10-31. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl men svarar gärna på frågor! Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 okt. 2023 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare