Dansktalande Innesäljare B2B

Dansktalande Innesäljare B2B

StudentConsultings Innesäljavdelning på huvudkontoret i Luleå är en väldigt viktig del av företagets säljorganisation och vi söker nu en resultatinriktad kollega till vår mötesbokning riktad mot företag i Danmark.

Information om uppdraget:

Du har nu möjlighet att bli en del av en av Luleås största framgångssagor.

Vi har sedan 1997 gått från att vara tre personer i en studentkorridor till att vara ett av Sveriges största bemanningsföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Denna tjänsten riktar sig mot den danska sidan och du kommer i tjänsten att kontakta potentiella kunder i hela Danmark via telefon och boka möten med dem gällande deras personalbehov. Detta innebär att du kommer ha ett nära samarbete med våra lokala Affärschefer och säljare runt om i Danmark samt en viktig roll i verksamheten där vi endast jobbar med våra egna tjänster inom rekrytering och bemanning.

Du kommer ingå i ett professionellt och drivet team med engagerade kollegor där vi dagligen jobbar utifrån våra kärnvärden Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du är en engagerad och professionell relationsbyggare som gillar att lämna ett gott intryck hos andra. Då vi arbetar väldigt resultatinriktat är det viktigt att man trivs med att jobba mot uppsatta mål och är en god lagspelare som bidrar till teamet.

Sökord: Koordinator, Försäljning, Säljare, B2B

Sökord: Koordinator, Försäljning, Säljare, B2B
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se