Affärsmässig rekryteringskonsult sökes till Luleå

Affärsmässig rekryteringskonsult sökes till Luleå

Är du resultat- och kundorienterad, nöjd först när du tillsatt dina rekryteringsuppdrag? Är du strukturerad, ansvarstagande och har ett stort intresse för rekrytering. Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning, rekrytering och jobbmatchning med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och snabbt till beslut. Vi brinner för att matcha kompetens och personlighet till rätt arbetsplats och uppgift. På StudentConsulting är den ena dagen, aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat.

Vi fortsätter att växa och söker därför en driven och affärsinriktad rekryteringskonsult till vårat huvudkontor i Luleå. Hos oss får du ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med stort fokus på att bygga långsiktiga samarbeten med företagen i norra Sverige. Som Rekryteringskonsult arbetar du självständigt med hela eller delar av rekryteringsprocessen, alltid med våra kunders behov och önskemål i fokus. Du driver arbetet med kravspecifikation, annonsering, search, urval, intervjuer, referenstagning, tester och uppföljning. Du kommer i din roll att rekrytera inom offentliga och privata sektorn, allt från medarbetare till chefer.

I rollen arbetar du i ett team, nära kundansvariga, rekryteringsassistenter och enhetens affärschef. Tjänsten är på heltid och startar när vi hittar rätt person som ser oss som sin kommande arbetsgivare. Arbetstiderna är främst förlagda under kontorstid, måndag-fredag 8- 17.

Detta söker vi:

Vi söker dig med erfarenhet från rekrytering vi ser att du har en akademisk utbildning inom HR. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete i bemanningsbranschen. Som person är du resultatorienterad, självgående och handlingskraftig och gillar att arbeta i ett högt tempo där ingen dag är den andra lik.
StudentConsulting är ett företag med starka värderingar (resultat, engagemang, enkelhet och team) vilka vi ser att du delar för att passa in och trivas hos oss. För oss innebär detta att man drivs av att jobba mot egen budget, att man gör det lilla extra och trivs med att ha mycket att göra. Det är även viktigt att ställa upp för varandra, vara prestigelös och aldrig tumma på kvalitet.

Är du den vi söker? Ansök redan idag via www.studentconsulting.com
Vi jobbar med löpande urval och intervjuer. Har du frågor gällande tjänsten kontakta affärschef Erika Kask på erika.kask@studentconsulting.com
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se