Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

1st line support till Bokadirekt

Ansök nu
Är du en positiv person som brinner för att leverera högklassig service? Är du samtidigt pedagogisk lagt med fallenhet att lära ut till andra människor? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Bokadirekt är Sveriges största app och marknadsplats för bokning av främst skönhet och hälsa. Med mer än 20 000 anslutna specialister över hela landet gör dem nästan Sveriges alla salonger och mottagningar bokningsbara på ett ställe. Tex frisörer, massörer, fotvårdare, skönhetssalonger, kiropraktorer och mycket mer.

Nu har du chansen att bli en del av Bokadirekts team av telefonsupport i Luleå. Du kommer att tillhöra ett nytt team som i dagsläget består av 3 personer, men som kommer utökas med fler. Bokadirekt är ett bolag med högt i tak med en familjär känsla där man gillar att jobba tillsammans. Arbetet i telefonsupporten innebär att du tar emot inkommande enklare samtal med ambitionen att lösa kundens problem direkt. Du kommer använda telefon och dator som dina främsta verktyg. Anställningen inleds med introduktion tills du känner sig bekväm att arbeta på egen hand.

Arbetstiderna är förlagda till vardagar under dagtid. Bokadirekt har sitt kontor på Torpslingan i Luleå. Detta är en rekrytering och du kommer bli anställd av Bokadirekt.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du bör ha erfarenhet av arbete med telefon och dator samt vana att använda dig av olika system.

Som person är du serviceminded, har en positiv inställning, är lyhörd och gillar utmaningen i att arbeta i en föränderlig miljö. Du har en pedagogisk sida och tycker det är roligt att ge service och prata i telefon. Du skriver och uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska, meriterande är om du kan fler språk. För denna tjänst kommer vi lägga stor vikt vid personlighet och erfarenhet inom liknande yrke.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Veronica Nylund på mail veronica.nylund@studentconsulting.com.

Vi intervjuar löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person. Ansök redan idag!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare