Hoppa till innehåll
SSAB EMEA AB logotyp

Elektriker Skiftunderhåll

Publiceringsdatum
26 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Centralt El Underhåll, Skift Underhåll söker Elektriker. Som elektriker på skiftunderhåll blir din uppgift att tillhandahålla kompetenta och effektiva underhållstjänster för att säkerställa en hög drifttillgänglighet på våra anläggningar och produktionsutrustning.

Att bli en del av SSAB-familjen innebär att följa med på en resa. En resa som vi tror är avgörande för planetens framtid och hållbarhet. Stål har varit ett av de viktigaste materialen för vår samhällsutveckling och kommer att vara det även i framtiden. I våra hem, i broar som förbinder våra städer och i morgondagens bilar. På SSAB är vi stolta över vår historia och vårt ledarskap inom höghållfast stål. Samtidigt är vi medvetna om att stålproduktion är en av de branscher som släpper ut mest växthusgaser i världen. Det måste förändras. Vi har därför utvecklat världens första fossilfria process för stålproduktion och omkring 2030 kommer vi att vara i stort sett fossilfria. Som en del av SSAB kommer du att vara viktig för att förverkliga detta mål och därmed bidra till en grön omställning av hela stålindustrin.

Om tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter är felavhjälpning, drift och underhållsarbete på elanläggningar inom SSAB:s hela verksamhetsområde. Varje skiftlag består av elektriker, mekaniker och instrument/automation. Du kommer att ha en viktig roll i att leverera kvalificerad och kompetent service till produktionsavdelningarna.

Arbetstid: Skift

Dina huvudsakliga ansvarsområden
  • Felavhjälpning
  • Drift och underhållsarbete
  • Kvalificerad och kompetent service
Om dig
  • Du har examen från gymnasium med inriktning el/automation eller motsvarande kombinerat med yrkeserfarenhet.
  • Erfarenhet av industriella elinstallationer, ställverk, kontrollanläggningar är meriterande.
  • Som person är du ansvarskännande, strukturerad och med god initiativförmåga. Du sätter säkerheten främst, för dig och dina arbetskamrater.
  • Samarbete och service är viktiga faktorer i ditt arbete.
  • Då arbetet innebär kontakter med kunder och samarbetspartners krävs en god social förmåga.
  • Krav: B-körkort.
Vårt erbjudande

På SSAB är mångfald och inkludering en del av vår kultur. Vi använder våra värderingar - drivande, äkta och steget före - i vårt dagliga beslutsfattande, alltid med kunden i fokus. Det gör oss alla till lagspelare, med en gemensam strävan att förbättra oss. När du börjar på SSAB blir du en del av en organisation med passionerade problemlösare som arbetar tillsammans med viktiga utmaningar. Vi kommer att stödja din tillväxt genom att erbjuda en säker och vänlig arbetsplats som bidrar till balansen mellan arbete och privatliv. På SSAB har du möjlighet att bredda dina kunskaper och växa.

Vi erbjuder ett brett spektrum av uppskattade förmåner till våra medarbetare. Här är några exempel på det:

Vinstdelning

Flexibla villkor för arbetstidsförkortning

Friskvårdsbidrag

Rekryteringsprocessen

1. Ansök

2. Intervju

3. Referenstagning

4. Hälsoundersökning

5. Signera

Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.

Har du frågor angående tjänsten?

Kontakta gärna rekryterande chef Jarmo Juustovaara, chef Skift underhåll , tfn 0920-92172.

Vi undanbeder oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.

Facklig information lämnas av IF Metall, som nås via vår växel på tfn 0920-920 00.

Några ord från din blivande chef

"Ett stimulerande och omväxlande arbete som Elektriker inom företaget.

Är du intresserad och vill utveckla avsnitten och avdelningen kan detta vara något för dig."

Liknande Jobb

SSAB EMEA AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 februari 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube.