Lastbilsstation söker terminalarbetare/B-chaufför i Luleå

Lastbilsstation söker terminalarbetare/B-chaufför i Luleå

Är du snabb i steget, morgonpigg och tycker om att arbeta fysiskt har vi det perfekta jobbet för dig!

Arbetsbeskrivning

I rollen som terminalarbetare/B-chaufför i Luleå blir du en del av ett team på ca 40 personer. Arbetet består främst av sortering av paket och distribution så det gäller att du är snabb i steget och gillar att vara aktiv. Vi tillämpar alltid provanställning med förhoppning om att det ska övergå i en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är snabb i steget, noggrann, gillar att arbeta i lag och är strukturerad i ditt arbetssätt. För att trivas i rollen krävs det att du är en aktiv person som gillar att arbeta fysiskt. B-körkort är ett krav men fler körkortsbehörigheter samt YKB är meriterande liksom om du har vana från styckegodshantering, traktorvana, truckbehörighet samt ADR. Vid eventuell anställning kontrolleras belastningsregistret och ett utslag i belastningsregistret kan påverka din möjlighet till anställning.

Om anställningen

Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis:
  • Friskvårdsbidrag
  • Förstärkt föräldrapenning
  • Rekryteringsbonus
  • Ersättning för landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd
  • Trivselpeng
  • Rikskortets lunchförmån
  • Dagligt fika
  • Förmånscykel
Vi är även kollektivavtalsansluta och tillämpar transportavtalet.

Hos Lastbilsstation värdesätter vi mångfald och vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Olika perspektiv berikar och hos oss är du alltid välkommen som ditt eget unika jag!

Välkommen att söka tjänsten som terminalarbetare/B-chaufför till vår terminal i Luleå redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att mejla din ansökan till: jobb@lastbilsstation.se och ange referens "Terminal/chaufför Luleå".

STATIONERINGSORT: Luleå

OMFATTNING: 100 %

ARBETSTID: Förmiddag 04:00 – 13:00

TILLTRÄDE: Snarast
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lastbilsstation.se
Sista ansökningsdag 4 maj 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På en tuff marknad med de stora multinationella transportföretagen så storsatsar vi på Lastbilsstation i Norrland. Företaget har funnits sedan 1947 och vi har samma grundtanke nu som då; en utpräglad känsla för service och punktlighet.

Under de två senaste åren har vi fördubblat antalet medarbetare, från 125 till nuvarande 250. Nu gör vi även en historisk satsning på fordonsflottan med investeringar på 200 miljoner i syfte att möta kundernas krav på miljövänligare transporter med hög träffsäkerhet. Vi på Lastbilsstation tror på digitalisering och nöjer oss inte med att följa utvecklingen, vi vill leda den. Nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa!