Hoppa till innehåll
Skellefteå Lastbilsstation AB logotyp

Lastbilsstation söker arbetsledare för C/CE-chaufförer till Luleå

Är du en skicklig chaufför som vill ta steget och bli arbetsledare så har vi jobbet för dig. Sök redan idag!


Arbetsbeskrivning

I rollen som arbetsledare för C/CE-chaufförer vid vår terminal i Luleå blir du en del av ett team på ca 30 personer. I arbetet som arbetsledare har du ansvar för bemanningen i arbetslaget, leda och fördela arbetet, ansvara för att rutiner följs, coacha dina medarbetare, ansvara för attesteringen av tidrapporter samt delaktighet vid rekrytering av nya medarbetare. I arbetet ingår det även att kunna hoppa in och köra de linjer som du bemannar. Du kommer rapportera till platschef i Luleå. Vi tillämpar alltid provanställning med förhoppning om att det ska övergå i en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en ansvarstagande person med god känsla för ordning och reda. Du har hög arbetskapacitet och god problemlösningsförmåga. Du får gärna ha branscherfarenhet och erfarenhet av ledarskap. Eftersom du ska kunna hoppa in och köra är CE-behörighet ett krav. Vi arbetar med digital skanning så det krävs att du har systemvana och kan hantera digitala arbetsverktyg. Truckbehörighet, traktorvana samt vana ifrån styckegodshantering är meriterande.

Om anställningen

Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis:
  • Friskvårdsbidrag
  • Förstärkt föräldrapenning
  • Rekryteringsbonus
  • Ersättning för landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd
  • Trivselpeng
  • Rikskortets lunchförmån
  • Dagligt fika
  • Förmånscykel
Vi är även kollektivavtalsansluta och tillämpar transportavtalet.

Välkommen att söka tjänsten som arbetsledare för
C/CE-chaufförer till vår terminal i Luleå redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att mejla din ansökan till: jobb@lastbilsstation.se och ange referens "Arbetsledare Luleå".

STATIONERINGSORT: Luleå

OMFATTNING: 100 %

ARBETSTID: Vardagar

TILLTRÄDE: Snarast
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 sep. 2023 (-2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På en tuff marknad med de stora multinationella transportföretagen så storsatsar vi på Lastbilsstation i Norrland. Företaget har funnits sedan 1947 och vi har samma grundtanke nu som då; en utpräglad känsla för service och punktlighet.

Under de två senaste åren har vi fördubblat antalet medarbetare, från 125 till nuvarande 250. Nu gör vi även en historisk satsning på fordonsflottan med investeringar på 200 miljoner i syfte att möta kundernas krav på miljövänligare transporter med hög träffsäkerhet. Vi på Lastbilsstation tror på digitalisering och nöjer oss inte med att följa utvecklingen, vi vill leda den. Nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa!

Fler från samma arbetsgivare