Hoppa till innehåll

Servicetekniker till Luleå

Vi söker nu två drivna servicetekniker till Luleå.

Kvalifikationer och erfarenheter
Vi söker nu dig som har relevant utbildning eller tidigare erfarenhet av service och reparation av vitvaror, storkök- och tvättstugeutrustning och eller motsvarande utrustning. Erfarenhet av felsökning är meriterande men inte nödvändigt. Då vissa delar av tjänsten kan innebära administrativ hantering ser vi att du har god datavana. Förmåga att förstå teknisk information och ritningar.

Kommunicerar svenska obehindrat i tal och skrift. Förståelse för engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav eftersom arbetet innebär resor i tjänsten. Elbehörighet är meriterande.

Internutbildning ingår i tjänsten.

Ansökan och CV: Bifoga din ansökan med personligt brev och CV.
Ange referens: Servicetekniker

Varmt välkommen!
Servicebolaget Nord AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
17 dec. 2023 (14 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Servicebolaget Nord AB är i dag ett av Norrlands ledande företag inom försäljning, service och installation av restaurang, fastfood- och storköksutrustning, fastighetstvätt, disk- och desinfektionsutrustning samt kyl- och pumpservice. Sedan vi startade företaget 1987 har vi främjat starka och långvariga relationer med våra kunder och leverantörer. Vår vision är att vi ska vara det självklara alternativet för bygg- och fastighetsbolag, kommuner och landsting samt kommersiella aktörer med att leverera varor och tjänster med spetsteknologi.
http://www.sbl.nu

Liknande Jobb